Autocad / Constructie tekenaar Heerhugowaard

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heerhugowaard

Over de functie

Heb jij een bouwkundige achtergrond en kan jij goed met autocad overweg? Vind jij het leuk architecten tekeningen tot aan de werktekeningen uit te tekenen? Vind jij het leuk om constant variërende projecten uit te werken? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij zijn op zoek naar iemand die zeer behendig is met autocad (het liefst ook bekend met Techwoods) en voldoende bouwkundig inzicht heeft om zelfstandig architectentekeningen uit te werken tot op detailniveau.
Jij zult dit doen voor prefab dakconstructies, gevels en houtskeletbouw. De grootste uitdaging zit in de dakconstructies omdat jij hiervoor in 3D moet kunnen werken.
Je zult voornamelijk zelfstandig jouw eigen projecten uittekenen, maar jij komt op een afdeling van 6 professionals te zitten die jou hierbij kunnen helpen. Naast het tekenen ben jij verantwoordelijk voor de inkoop, voorbereiding en de overdracht naar de uitvoering. Maar wanneer het tekenwerk goed gedaan wordt en klopt, is de rest niet moeilijk meer.

Het team timmermannen dat jouw werk zal gaan realiseren bestaan uit 25 man die jij allemaal persoonlijk kent. Natuurlijk zetten wij jou in jouw krachten en ben jij voornamelijk bezig met die projecten die jij leuk vindt.

Wat wij vragen

- Bouwkundige opleiding of 3 jaar werkervaring
- Veel kennis en kunde in autocad (Tekwoords is een pré)
- Een professionele houding
- Grote interesse in hout en prefab elementen

Wat wij bieden

Wij bieden jou een plek waar je kan doen wat jij het liefste doet, namelijk tekenen aan variërende projecten. Dat kan jij natuurlijk alleen maar doen wanneer jij beschikt over de juiste programma’s een mooi, ruim bureau (als jij hem netjes houd), goede koffie en energieke collega’s.

Wij vinden het belangrijk dat jij elke dag weer met een voldaan gevoel naar huis gaat. Werk is werk en vrij is vrij. Wij leggen de verantwoording van het werk bij jou neer. De jongens in de uitvoering kunnen niet stil komen te staan. Daarnaast bieden wij jou natuurlijk een ruim passend salaris.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via