Timmerman ombouwen leegstaande panden Haarlem

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem

Over de functie

De krapte op de woningmarkt kan jou niet ontgaan zijn. Steeds vaker worden complete panden opgekocht en verbouwd tot mooie “betaalbare” appartementen. Ons team gemotiveerde professionals die zich dagelijks bezig houden met het ombouwen / renoveren van deze panden hebben hier hun handen vol aan zijn op zoek naar versterking.

Het splitsen van bestaande woningen of het ombouwen van leegstaande panden tot appartementen vraagt natuurlijk veel van een timmerman, het werk is zeer uiteenlopend en altijd weer een organisatorische uitdaging.
Jij bent betrokken vanaf de sloop van het huidige pand tot aan het mooie aftimmerwerk voor de oplevering. Dit maakt het werk zeer divers, de ene dag ben jij bezig met een stukje ruw bouw en de volgende dag ben jij bezig met o.a. vloeren leggen, kozijnen zetten, keukens of badkamers plaatsen en het aftimmeren en opleveren van de woning.

Jij zal veel komen te werken in enorm mooie panden op mooie plekken in Haarlem. Wij durven te stellen dat jij komt te werken in een goed gemotiveerd team waarin wij een goede samenwerking erg belangrijk vinden. Wij zijn namelijk op meerdere projecten tegelijk bezig.
Het kan voorkomen dat je alleen op een project staat voor de kleinere klus waar jij de volgende dag weer met 4 man bezig bent om de deadline voor de oplevering te halen.

Ben jij op zoek naar het “mooiere” timmerwerk, en denk jij dat jij allround genoeg bent? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat wij vragen

Om bovenstaande werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, zoeken wij iemand met de volgende kwaliteiten:

- Minimaal een relevante MBO niveau 3 opleiding of voldoende relevante werkervaring.
- VCA-B Certificaat
- Rijbewijs B (E)
- Zowel individueel als in teamverband kunnen werken
- Een verzorgd voorkomen en een positieve instelling
- Goed Nederlands in woord en geschrift

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Of ben jij benieuwd of jij in aanmerking kan komen voor deze gave functie? Reageer dan snel!

Wat wij bieden

Wij bieden uiteraard goede primaire voorwaarden. Daarnaast vinden wij de volgende zaken belangrijk:

- Wij geven de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Uiteraard hebben wij aanvullende voorwaarden, zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding.
- Uitzicht op een vaste baan.
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via