Timmerman Houtskeletbouw Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Alkmaar

Over de functie

Hout | Skeletbouw | Kozijnen | Prefab
Ter uitbereiding van ons team zijn we hard op zoek naar een nieuwe collega die ervaring heeft in de houtskeletbouw (hsb).
In je werkweek ben je veelal in de werkplaats aan het werk, maar ook op locatie ga je aan de slag met het monteren.

Zo ben je in de werkplaats bezig met het maken van diverse prefab constructies (wanden, verdiepingsvloeren, binnenspouwbladen en daken) van een woning.
Op locatie monteer je de constructies zorg je voor dat de isolatiematerialen op de juiste manier geplaatst worden en plaats je de frames en panelen volgens tekening.

Wij zijn per direct op zoek, ben je een allround timmerman die graag in dit mooie vak verder wil, vastigheid wil en op zoek is naar een leuke baan? Laat je CV achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Wat wij vragen

Wij zoeken naar timmermannen die zelfstandig hsb elementen kunnen maken aan de hand van productietekening, of werkplaatstimmermannen die ervaring hebben met hout en verder willen leren.

Je komt in een hecht team te werken, zodoende vinden we het belangrijk dat je in een team kan werken; wij helpen elkaar met de werkzaamheden, we ruimen ons spullen op als we klaar zijn en overleggen de werken vooraf met elkaar.

Daarnaast ben je in het bezit van een afgeronde MBO/MTS-opleiding in de richting van hout of werkplaats timmeren.

Ben je woonachtig in de regio van, heb je een rijbewijs en eigen vervoer, vca en beginnen je handen al te kriebelen van deze vacature, neem dan contact met mij op!

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo bij deze opdracht de werktijden lekker flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via