Medewerker materieeldienst Bouw Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Alkmaar

Over de functie

Onze materieeldienst verzorgt al het materiaal voor de bouwplaatsinrichtingen en voert onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan materiaal uit.
In verband met toename van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een medewerker materieeldienst, voor het verrichten van ondersteunende werkzaamheden op de werf en het verlenen van assistentie aan de monteurs. Jij zorgt dat het benodigde materiaal optijd en volledig klaar ligt om naar de projecten te versturen. Ook controleer jij het teruggekomen materiaal op aantallen (volledigheid) en op schades.
Het materiaal waar het omgaat is zeer verschillend, denk aan: Steigers, bouwketen, kranen, kruiwagens, stroopaddestoelen, rijplaten, hekwerken etcetera.

Op het gebied van onderhoud gaat het om kleine herstelwerkzaamheden, schilderwerk, reparatie van houten onderdelen van de bouwketen, kortom een zeer afwisselende leuke job.

Wat wij vragen

Functie-eisen:

Je hebt een technische achtergrond op vmbo-niveau, bijvoorbeeld bouwkunde of werktuigbouw
Je vindt het leuk om werkzaam te zijn in de bouw en je houdt van aanpakken
Je weet dat het belangrijk is om veilig te werken; misschien heb je al een diploma VCA-basis of vergelijkbaar. Je vind het anders geen probleem om dit te gaan halen
flexibel, pro-actief
Heftruck certificaat en rijervaring is een must.

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via