Vertegenwoordiger hout- en bouwmaterialen Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Hoofddorp

Over de functie

Fulltime | Onderweg | Klanten netwerk | Sales | Auto van de zaak
Als vertegenwoordiger bij ons ben je verantwoordelijk voor de verkoop van hout-, plaat en bouwmaterialen. Je gaat actief aan de slag met het versterken en verbreden van de huidige klantrelaties en verbindt nieuwe klanten aan ons bedrijf, partnership is het doel.
Door jouw goede voorbereiding en kritische vragen kom jij te weten wat er speelt bij de klant, waar de behoefte ligt en hoe je de klanten kan ontzorgen. Je bent een netwerker dus dat betekent dat je ook beurzen bezoekt en actief ons bedrijf vertegenwoordigd.
Kortom een gave afwisselende baan voor een ondernemende persoonlijkheid !!

Wat wij vragen

Je bent representatief en met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden want jij hét visitekaartje voor ons. Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en over commerciële,- en klantgerichte vaardigheden beschikt; dit kun je ook aantonen.
Verder ben je zelfkritisch, jij wilt jouw performance altijd verbeteren; omdat je de beste wilt zijn!
Verder beschik je over;
Een HBO werk- en denkniveau
Relevante en recente werkervaring in de buitendienst (B2B), bouwkundige kennis en sterke affiniteit met de bouw is een must.
Rijbewijs B
Bij al deze werkzaamheden krijg je alle ruimte om zelf in te vullen hoe je jouw targets gaat behalen met in achtneming van de vestigingsdoelen, maar daar verteld Dennis je graag meer over.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo bij deze opdracht de werktijden lekker flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via