Timmerman Mutatie & Service onderhoud Leiden

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Leiden

Over de functie

Onderhoudswerk | Bonnenwerk | €2000-2500 | Allround | Eigen bus | Afwisselende dagen

Wij zijn op zoek naar een allround timmerman uit de regio van Leiden die bekend is met het mutatie werk en het leuk vindt om zeer uiteenlopende onderhoudsklussen bij mensen thuis uit te voeren. Jij bent een timmerman en onderhoudsmonteur in 1. Dit maakt jouw dagelijks werk zeer afwisselend.

Dit werk vraagt dan ook om de nodige ervaring en vaardigheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van kraantjes, deuren afhangen, klein elektra, tegeltje plakken en het stellen van kozijnen.
Elke klus is anders, maar ook elke bewoner is anders. Hier weet jij goed mee om te gaan. Wij zijn op zoek naar iemand die wij met een gerust hart bij de mensen thuis langs durven te sturen. Jij bent het technische visitekaartje van onze organisatie.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die er zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Primaire en voortgezette timmeropleiding / LTS Bouw / VMBO Bouw / Niveau 3 medewerker onderhoud
- Relevante werkervaring
- Rijbewijs B(E)
- Goede Nederlands in woord- en geschrift
- Een verzorgd voorkomen en positieve instelling is een eis

Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent bij Bowers, dat we onze mensen een zekere en stabiele basis met goede primaire voorwaarden kunnen bieden. Daarnaast bieden wij:
- De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tijd voor tijd).
- Pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
- Uitzicht op een vast contract.
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via