Assistent Uitvoerder GWW

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp

Over de functie

Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als assistent uitvoerder GWW voor de regio Haarlemmermeer.
Je zal beginnen als voorman van de ploeg en wij begeleiden je vanuit die functie geleidelijk door naar de volgende stap als uitvoerder.
Naar mate het proces vordert maken we je steeds verantwoordelijker voor de afronding van de projecten, de financiële aspecten, aan- en afvoer van het benodigde materieel en materiaal, rapporteren van het meer- en minderwerk en het (bege)leiden van de ploegen.

Functie eisen

Wij zoeken een collega die klaar is voor de volgende stap in zijn carrière en wil doorgroeien naar de functie van uitvoerder.
Wij vragen wel dat je in het bezit bent van een afgeronde MBO opleiding in de richting van Civiele Techniek, werkervaring hebt in de uitvoering van projecten en interesse hebt op UAV en UAV-GC te leren.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Tevens beoordelen ons huidige collega's werken bij Bowers met een 8!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via