Timmerman service en onderhoud Beverwijk

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Beverwijk

Over de functie

Ben jij een technische allrounder en draai jij nergens je hand voor om? Wordt jouw hulp ook altijd ingeschakeld wanneer er wat in het huis van de buren moet gebeuren. Ben jij een moderne timmerman die niet bang is voor onder andere klein elektra of klein loodgieterswerk? Lees dan gauw verder!

Voor onze afdeling mutatie en serviceonderhoud zijn wij op zoek naar een goed gemotiveerde “moderne” timmerman welke zich breed heeft ontwikkeld. Er wordt van jou verwacht dat jij een woning zelfstandig of in een team volledig kan strippen en weer op kan bouwen. Dit betekend dat jij bezig zal zijn met; muren zetten, keukenblokken plaatsen, badkamers renoveren, vloeren, tegelen, klein loodgieterswerk en klein elektra.
Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor de woningen die jij krijgt toegewezen, maar jij zult jezelf ook hard inzetten om collega’s waar nodig bij te springen. Jij vormt samen met jouw collega’s in dezelfde regio voor dezelfde woningcorporatie een team. Samen zorgen jullie er voor dat alle woningen in de verkregen tijd volgens de bij jullie bekende kwaliteitseisen volledig gerenoveerd kunnen worden opgeleverd.

Wat wij vragen

Om bovenstaande werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, zoeken wij iemand met de volgende kwaliteiten:

- Minimaal een relevante MBO niveau 3 opleiding of voldoende relevante werkervaring.
- VCA-B Certificaat
- Rijbewijs B (E)
- Een verzorgd voorkomen en een positieve instelling
- Goed Nederlands in woord en geschrift.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Of ben jij benieuwd of jij in aanmerking kan komen voor deze gave functie? Reageer dan snel!

Wat wij bieden

Wij bieden uiteraard goede primaire voorwaarden. Wij hebben een bus gereedschap en werkkleding voor jouw klaar staan. Wij hebben enkel jouw werklust en enthousiasme nodig. Daarnaast vinden wij de volgende zaken belangrijk:

- Wij geven de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Uiteraard hebben wij aanvullende voorwaarden, zoals een pensioenregeling.
- Uitzicht op een vaste baan.
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via