Bouw CAO salaris

In de bouw cao staan het salaris en andere arbeidsvoorwaarden beschreven. Dit zijn de bindende afspraken tussen werkgevers en werknemers uit de bouwsector.

Een collectieve arbeidsovereenkomst of cao bevat de algemene afspraken waar alle bedrijven in de bouw en hun werknemers zich aan moeten houden. De afspraken beschreven in de bouw cao zijn na onderhandelingen met alle betrokken partijen vastgesteld en mogen niet overtreden worden. Denk hierbij aan afspraken over arbeidsomstandigheden, arbeidstijden en salaris. 

Ben jij benieuwd naar het bouw cao salaris? Lees dan snel verder!

Goed nieuws met betrekking tot de nieuwe bouw cao: salaris wordt hoger!  

Onlangs zijn werkgevers en vakbonden een nieuwe bouw cao overeengekomen. Met goed nieuws, salaris gaat omhoog!

Deze loonsverhoging is een antwoord op het stijgende aantal vacatures in de bouw. Deze sector zit in de lift en er is volop werk te vinden. Dit is ook te merken aan het aanbod van Bowers. We hebben volop mogelijkheden om jou aan een geschikte baan in de bouw te helpen.

We hebben een ruime keuze in uitdagende vacatures met toekomstgarantie. Elke dag komen hier nieuwe vacatures bij. Wij hebben niet alleen een baan die bij je past, maar denken ook graag met je mee hoe je jouw ambities voor de toekomst realiseert.

De exacte salarissen per functie vind je hier.

Waarom kiezen voor Bowers?

Onze medewerkers werken graag voor ons. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering waarbij we samen met jou op zoek gaan naar het project dat bij je past. Naast een uitdagende vaste baan helpen we je ook met het maken van een ontwikkelingsplan voor de toekomst. Daarnaast bieden we je natuurlijk ook een goed salaris dat vanzelfsprekend aansluit op de bouw cao.

Het bouw cao salaris

Laten we nog een ding ophelderen: het bouw cao salaris is een minimum salaris dat vaak gehanteerd wordt als je werkzaam bent bij een bouwbedrijf. Als je meer ervaring hebt in diverse opdrachten, kan je meer salaris vragen.

Een overeenkomst met een detacheringsbureau, zoals Bowers, sluit hier uitstekend op aan. Wij geven de mogelijkheden je te ontwikkelen op diverse projecten en hierdoor een cv op te bouwen waar geen werkgever omheen kan en ook bereid is om daarvoor te betalen. 

We heten je dan ook van harte welkom om met ons aan je toekomst en een mooi salaris te bouwen. We maken graag kennis met je, neem hiervoor gerust contact met ons op. Of kijk eens bij onze vacatures.