Ben jij zzp'er en wil je weer in loondienst?

Impact van het Coronavirus de bijpassende maatregelen zijn groot voor zzp’ers. Wil jij in loondienst? Bowers zorgt voor de zekerheid van een vast contract.

Maatregelen tegen het Coronavirus treffen flexwerkers en zzp’ers hard. Want als het dagelijkse leven stilvalt, hebben jullie als zzp’ers, tijdelijke werknemers, uitzend- en oproepkrachten als eerste minder werk. Geen werk betekent geen inkomen.

Voor zzp’ers betekent geen opdrachten simpelweg geen geld. Het is natuurlijk nog onduidelijk hoeveel zzp-ondernemers niet kunnen werken, hoeveel opzeggingen van opdrachten er zullen zijn, en hoe lang deze onzekerheid blijft aanhouden.

Kansen

Maar ondernemers zien altijd en overal kansen! Bowers wil ondernemers helpen deze periode met meer financiële zekerheid door te komen. Wij nodigen je uit in gesprek met ons te gaan om te praten over een loondienstverband. Zo verminderen we stress en onzekerheid, en bieden we de zekerheid van een vast contract.

Het Coronavirus raakt alle sectoren, ook de bouw, infrastructuur en civiele techniek. Wij snappen dat er nu veel op je afkomt. Bij het KVK Coronaloket kun je terecht met vragen met betrekking tot je onderneming.

Contact

Neem contact op met ons op en wij gaan direct voor je aan de slag! Wij zorgen dat je terecht komt bij de gaafste projecten en opdrachten in de bouw, infrastructuur en civiele techniek.

Je wilt het beste werk in de bouw. Werk met inhoud, toekomst en uitdaging. Werk waarin niemand om je heen kan. Waarin iedereen je talent ziet en waardeert, met de zekerheid van vast werk. Voor ons heel gewoon.

Wij zijn bereikbaar op 0252-  62 13 58 of neem gerust contact op met Dennis 06 - 15 29 49 57 of via de e-mail: dennis.versnel@bowers.nl