Bouwkunde vacatures

Bekijk onze vacatures in de bouw

Wil aan de slag bij toonaangevende bedrijven binnen de bouw? Ben jij afgestudeerd op het gebied van bouwkunde en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bouwkunde vacatures zijn er in veel verschillende soorten zoals: werkvoorbereider, calculator, tekenaar, projectleider of uitvoerder.

Voor iedereen die het leuk vindt in de bouw te werken, en op zoek is naar een mooie nieuwe baan, bieden wij uitdagende bouwkunde vacatures. Bowers helpt je aan een geschikte baan in de bouw. Lees hier hoe we samen 'bouwen' aan jouw toekomst.

Bij ons gaat het aanbieden van bouwkunde vacatures nét even anders. Het grote verschil? Bij ons ben je geen nummer maar een persoon. Wij helpen je de baan te vinden die volledig bij je past en ondersteunen je bij het realiseren van je ambities.

Vacatures in de bouwkunde

De bouw zit in de lift! Er is veel vraag naar medewerkers in de bouw. Je hebt in veel gevallen zelfs keuze uit diverse banen, maar wat is nu de beste keuze?

Kiezen is soms best lastig. Je keuze heeft veel gevolgen voor je toekomst. Bowers kijkt graag met je mee welke bouwkunde vacatures het beste op jouw wensen aansluiten. Hierbij kijken we niet alleen naar je huidige wensen, maar ook naar je doelstellingen in de toekomst. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding aan de hand van jouw eigen ontwikkelplan.

Werken bij Bowers heeft veel voordelen. Wij voorzien jou van een vaste uitdagende baan en een plan voor de toekomst. Wij werken hard voor mensen die hard voor ons werken. Hebben we een match?!

Bouwkundige banen 

Op onze website vind je een ruime keuze aan bouwkundige banen op zowel vmbo, mbo, hbo en wo niveau. Wat je achtergrond ook is, bij ons kun je altijd terecht voor werk in de bouw, infra, vastgoed, architectuur, engineering en toelevering.

We raden je aan om regelmatig even naar ons aanbod te kijken, bijna dagelijks komen er nieuwe vacatures bij. Dan moet je er snel bij zijn, want veel bouwkunde vacatures zijn snel ingevuld.

Bouwkunde vacatures bij Bowers

Om te voorkomen dát je je ideale baan misloopt kan je altijd een open sollicitatie sturen. Dan houden wij het aanbod voor je in de gaten en informeren je als er een geschikte baan beschikbaar is. Goede mensen laten we natuurlijk niet lopen!