Bouwkunde vacatures

Bekijk onze vacatures in de bouwkunde

Wil je werken in de bouwkunde? Klik dan op de button en solliciteer direct op onze supergave bouwkunde vacatures!

Bouwkunde staat voor alle kennis en technieken gerelateerd aan de bouw. Denk hierbij aan kennis en technieken voor het bouwen van woningen, utiliteit en andere grote gebouwen of wegen en leidingen (ook infrastructuur en GWW).

Wil je aan de slag bij toonaangevende bedrijven binnen de bouw of juist bij een kleine lokale aannemer? Ben jij afgestudeerd op het gebied van bouwkunde en ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je sparren over wat er gaande is in de bouw? Neem dan contact met ons op!

Bouwkunde vacatures zijn er in veel verschillende soorten zoals: werkvoorbereider, calculator, tekenaar, projectleider voorman of uitvoerder.

Voor iedereen die het leuk vindt in de bouw te werken, en op zoek is naar een mooie nieuwe baan, bieden wij uitdagende bouwkunde vacatures. Bowers helpt je aan een geschikte baan in de bouw. Lees hier hoe we samen 'bouwen' aan jouw toekomst.

Bij ons gaat het aanbieden van bouwkunde vacatures nét even anders. Het grote verschil? Bij ons ben je geen nummer maar een persoon. Wij helpen jou de baan te vinden die volledig bij je past en ondersteunen je bij het realiseren van jouw ambities.

Vacatures in de bouw

De bouw zit in de lift! Er is veel vraag naar medewerkers in de bouw. Je hebt in veel gevallen zelfs keuze uit diverse banen, maar wat is nu de beste keuze?

Waarom Bowers

Een goede keuze maken is lastig. Je keuze heeft veel gevolgen voor je toekomst. Bowers kijkt graag met je mee welke bouwkunde vacatures het beste op jouw wensen aansluiten. Hierbij kijken we niet alleen naar je huidige wensen, maar ook naar je doelstellingen in de toekomst. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding aan de hand van jouw eigen ontwikkelplan.

Werken bij Bowers heeft veel voordelen. Wij voorzien jou van een vaste uitdagende baan en een plan voor de toekomst. Wij werken hard voor mensen die hard voor ons werken. Hebben we een match?!

Bouwkundige banen 

Op onze website vind je een ruime keuze aan bouwkundige banen op zowel vmbo, mbo, hbo en wo niveau. Wat je achtergrond ook is, bij ons kun je altijd terecht voor werk in de bouw, infra, vastgoed, architectuur, engineering en toelevering.

We raden je aan om regelmatig even naar ons aanbod te kijken, bijna dagelijks komen er nieuwe vacatures bij. Dan moet je er snel bij zijn, want veel bouwkunde vacatures zijn snel ingevuld.

De komende tijd worden er nog veel woningen bijgebouwd. Tussen 2020 en 2030 worden er 845.000 woningen bij gebouwd. Dit zorgt er voor dat we bij Bowers wekelijks nieuwe beschikbare bouwkunde vacatures hebben.

Bouwkunde vacatures bij Bowers

Neem rustig een kijkje bij onze bouwkunde vacatures.

Om te voorkomen dát je je ideale baan misloopt kan je altijd een open sollicitatie sturen. Dan houden wij het aanbod voor je in de gaten en informeren je als er een geschikte baan beschikbaar is. Goede mensen laten we natuurlijk niet lopen!