Urenportals: Klant | Medewerker
bouwkunde vacatures

Bouwkunde vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Projectleider Planmatig Onderhoud Amsterdam

Bent je op zoek naar een uitdagende baan als Projectleider Planmatig Onderhoud? Ben je graag maatschappelijk betrokken en staat de klant bij jou altijd centraal? Lees dan snel verder want bij Bowers kan je deze kans krijgen! Als Projectleider Planmatig Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de inkoop en aanbesteding van projecten, en bewaak je de voortgang en kwaliteit van onderhoudsprojecten op het gebied van kwaliteit, financiën, duurzaamheid en planning. Je werkt nauw samen met jouw collega’s en onze Manager Vastgoed & Klant om ervoor te zorgen dat de planning wordt gerealiseerd. Bovendien ben je als projectleider PO verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen en klachten met betrekking tot planmatig onderhoud. Je geeft uitvoering aan professioneel opdrachtgeverschap richting aannemers en andere externe partijen. Het organiseren van de bewonerscommunicatie voor jouw projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je levert je bijdrage aan het opstellen van meerjaren-onderhoudsplannen en complexbeheersplannen, zodat wij het onderhoud op langere termijn goed organiseren. Ook zorg je dat de data en onderhoud vastgelegd worden in het softwarepakket Vastware. Enthousiast? Natuurlijk, bel mij op telefoonnummer 06-22133369 dan maken we een vrijblijvende afspraak.

Lees meer
Amsterdam
€3.500,00 – €4.100,00
Fulltime

Bouwkundig Projectleider woning renovatie Schagen

Als projectleider renovatie en transformatie ben je met je team verantwoordelijk voor de leiding, uitvoering en oplevering van de grotere renovatieprojecten voor vastgoedbezitters, zoals woningcorporaties en beleggers. De renovatieprojecten variëren van het verduurzamen van bestaande woningen om het energieverbruik terug te dringen, transformeren van kantoorgebouwen tot en met het regeuliere onderhoud. Je geeft als projectleider leiding aan de uitvoerende teams en zorgt er voor dat projecten binnen de gestelde kaders en naar tevredenheid van de klanten worden afgerond. Je bewaakt de planning en de voortgang van projecten en zorgt voor de gewenste financiële resultaten. Je draait je hand niet om voor complexe technische problemen en zoekt graag naar optimale oplossingen. De voornaamste taken als projectleider zijn: – Deelnemen aan planontwikkeling en planvoorbereidingen, Meer Jaren Onderhoudsplanningen – Operationeel leidinggeven aan projectteams en zorgen voor een goede samenwerking tussen onderaannemers en leveranciers – Bewaken van de voortgang van projecten en bijsturen indien dit noodzakelijk is voor het projectresultaat – Organiseren en deelnemen aan bouwvergaderingen, werkgroepen en werkbesprekingen met klanten – Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, voor en tijdens de uitvoering van projecten – Zorgen voor de financiële rapportages ten behoeve van de afsluiting van projecten – Initiëren en uitwerken van projectevaluaties Wil jij de verantwoording over gave renovatie en transformatie projecten? Neem dan contact met mij op 06-15294957

Lees meer
Schagen
€3.800,00 – €4.400,00
Fulltime

Projectleider planmatig onderhoud Alkmaar

Ben jij op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid en uitdaging? Staat de klant bij jou altijd centraal? Ben je graag maatschappelijk betrokken? Lees dan verder! Als Projectleider Planmatig Onderhoud ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding, aanbesteding en monitoring van de geplande onderhoudswerkzaamheden. Hierbij vertaal je de globale jaarplanning naar een concrete planning, waarbij je rekening houdt met de prijs, kansen en risico’s van verschillende projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal onderhoudscontracten en werk je nauw samen met de contractbeheerder om de performance te verbeteren indien nodig. Je maakt deel uit van het team Planmatig Onderhoud binnen de afdeling Onderhoud en werkt nauw samen met je directe collega’s en externe partners. Zodra de onderhoudsprojecten zijn opgestart, draag je deze over aan de opzichter onderhoud en bewaak je de voortgang en begroting van de projecten. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van het team, de dienstverlening en het vastgoed. Je begrijpt dat goede communicatie en samenwerking met aannemers, de klant en collega’s cruciaal is voor het eindresultaat. Wil je meer informatie over de functie en weten hoe het is om bij Bowers te werken? Bel dan met Bram via telefoonnummer 06-22133369

Lees meer
Alkmaar
€3.500,00 – €4.100,00
Fulltime

Voorman Daktuinen Zaandam

Heb je affiniteit met duurzaamheid, vind jij het belangrijk om de stad dak voor dak gezonder te maken en heb je geen hoogtevrees? Lees dan snel verder. Wij zoeken niet iemand met een specifieke achtergrond, maar het helpt als je kennis hebt van daken, daktuinsystemen of groen. Het belangrijkste is dat je iemand bent die zich prettig voelt op een bouwplaats en dat je goed schakelt met uitvoerders. Enthousiast? Top! Bel of app mij (Bram) op 06-22133369. Als voorman daktuinen werk je aan zakelijke projecten en ben je vaak de onderaannemer van een aannemer. Jij bent dus de ogen en oren voor zowel de klant als je collega’s. Je bent een voorman die het leuk vindt om toffe en complexe daktuinen te bouwen. Het motiveren van jouw team voelt voor jou als een tweede natuur. Jij denkt in oplossingen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel want een vereiste is, veiligheid staat voor alles. Heb jij werkervaring als voorman in de bouw, infra of als hovenier? Reageer dan vooral!

Lees meer
Zaandam
€2.500,00 – €3.250,00
Fulltime

Werkvoorbereider Renovatie (vaste baan) Amstelveen

Als werkvoorbereider renovatie en kleinschalige nieuwbouw ben je samen met het projectteam verantwoordelijk voor de realisatie van één of meer gevarieerde projecten in Noord-Holland en groot Amsterdam. De werkvoorbereider is de spil in het bouwkundige team en jij zorgt ervoor dat alle vooraf goed geregeld is. Projecten die jij in voorbereiding hebt zijn zeer verschillend. Je kunt denken aan transformatie van kanoorpanden tot appertementen, renovatie van bestaande woningen of kantoren, restauratie van grachtenpanden en verbouwprojecten. Dit vraagt wel ervaring als werkvoorbereider en iemand die echt zijn tanden erin wil zetten. Door efficiente inkoop- en werkvoorbereidingsactiviteiten zorg je ervoor dat er een optimale afstemming plaatsvindt tussen de opdracht en de inzet van mensen en middelen op een project. De logistiek is tegenwoording ook altijd een uitdaging, maar wel super gaaf om te mogen regelen. Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer direct!

Lees meer
Amstelveen
€3.500,00 – €4.700,00
Fulltime

Werkvoorbereider duurzame nieuwbouw Alkmaar

Samen met een groep betrokken bouwfanaten werken aan uitdagende nieuwbouw projecten. De werkvoorbereiding is een belangrijke schakel in ons bouwproces. Een loyale en gedreven afdeling waarvoor wij op zoek zijn naar een werkvoorbereider. Iemand die de komende jaren, samen met ons de geplande projecten wil realiseren. Er staan genoeg mooie projecten in de omgeving gepland waarin jij jezelf volledig kan vastbijten. De projecten waar je de komende jaren op wordt ingezet bevinden zich tussen Alkmaar en Zaandam. De geplande projecten zijn complete appartementencomplexen met een commerciële plint, variërend tussen 100 en 170 woningen. Op onze projecten speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het projectteam bestaat uit de werkvoorbereiding op kantoor en een hoofduitvoerder die leiding geeft aan zijn deeluitvoerders. Jij schakelt rechtstreeks met de uitvoering en komt waar nodig op het project. Als werkvoorbereider bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit: Het vaststellen wat de meest effectieve werkstrategie is. Daarnaast houd jij je bezig met het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelplanningen. Je bent nauw in contact met de uitvoerende groepen op de projectlocatie. Als werkvoorbereider ben je ook de schakel tussen de leveranciers en de uitvoering. Verder bewaak je de begroting en houd je de projectadministratie bij. Hebben wij jouw interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Schroom niet mij te bellen.

Lees meer
Alkmaar
€3.600,00 – €4.400,00
Fulltime

Bouwkundig Projectleider renovatie en onderhoud Capelle aan den IJssel

Ben jij een ervaren projectleider die wij verantwoordelijk kunnen maken voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van de grotere renovatieprojecten voor vastgoedbezitter, zoals woningcorporaties. De renovatieprojecten variëren van het verduurzamen van bestaande woningen om het energieverbruik terug te dringen tot en met onderhoud te reduceren. Natuurlijk plannen wij jou in op projecten die jij aantrekkelijk vindt en waar jij goed in bent. Je geeft leiding aan de uitvoerende teams en zorgt er voor dat projecten binnen de gestelde kaders en naar tevredenheid van de klanten worden afgerond. Je bewaakt de planning en de voortgang van projecten en zorgt voor de gewenste financiële resultaten. Je draait je hand niet om voor complexe technische problemen en zoekt graag naar optimale oplossingen. De voornaamste taken zijn: – Deelnemen aan planontwikkeling en planvoorbereidingen; – Operationeel leidinggeven aan projectteams en zorgen voor een goede samenwerking tussen onderaannemers en leveranciers; – Bewaken van de voortgang van projecten en bijsturen indien dit noodzakelijk is voor het projectresultaat; – Organiseren en deelnemen aan bouwvergaderingen, werkgroepen en werkbesprekingen met klanten; – Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, voor en tijdens de uitvoering van projecten; – Zorgen voor de financiële rapportages ten behoeve van de afsluiting van projecten; – Initiëren en uitwerken van projectevaluaties. Wanneer jij vragen hebt over de vacature of projecten, of je wilt weten of jij in aanmerking komt voor deze functie? Bel, app of mail dan gerust!

Lees meer
Capelle Aan Den Ijssel
€3.800,00 – €4.400,00
Fulltime

Uitvoerder GWW Hoorn

Uitvoerder | Wegenbouw | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAO Gezocht: Nieuwe Jan. Jan is onze uitvoerder GWW, al bijna 40 jaar lang verzorgt hij de mooiste projecten in de wegenbouw en rioleringen tot een goed einde. Meerdere nieuwbouw wijken zijn door Jan (en zijn ploeg) bouwrijp gemaakt. Alleen gaat Jan binnenkort stoppen, hij mag/gaat met zijn welverdiende pensioen. Zijn chalet in Frankrijk is al helemaal klaar voor hem, alleen wij nog niet! Daarom zijn we zo snel als mogelijk op zoek naar een nieuwe Jan. Als jouw naam geen Jan is, maar je wel een goede uitvoerder bent, ben je ook van harte welkom om te solliciteren, op 06-21298202 ben ik bereikbaar. Eenmaal aan de slag word je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op diverse projecten, met name in het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouw wijken (waterleidingen, riool, het grondwerken en de wegenbouw). De doorlooptijd van de werken kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-GC bestekken. Je wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, instructie en ondersteuning van de uitvoerende medewerkers. Daarnaast bestaan jouw taken uit het bijwonen van bouwvergaderingen, bewaken van de planning en zorgdragen voor de correcte manier van uitvoering van de werken. Ben jij een trotse uitvoerder uit de GWW en ben je op zoek naar zekerheid in de vorm van een vaste baan? Reageer dan gelijk. Als uitvoerder ben je onderdeel van het team bestaande uit 3 collega uitvoerders, die elk een vaste werkvoorbereider op kantoor hebben die de planning waarborgen. Elke uitvoerder geeft leiding over 3 á 4 teams en heeft diverse projecten tegelijk lopen met een gemiddelde doorlooptijd van een maand. Meer informatie over de functie? Bel me op 06-21298202.

Lees meer
Hoorn Nh
€3.500,00 – €3.850,00
Fulltime

Projectleider in de mooiste stad van Nederland

We zijn op zoek naar een projectleider die de mouwen wil opstropen en samen met ons wil werken aan de realisatie van echte Rotterdamse bouwprojecten. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van bouwplannen en het begeleiden van projecten vanaf de conceptfase tot aan de oplevering. Je werkt hierbij samen met diverse partijen, zoals opdrachtgevers, architecten, constructeurs en uitvoerders. Je bent in staat om de wensen en eisen van opdrachtgevers te vertalen naar concrete plannen en werkt deze uit tot gedetailleerde ontwerpen. Je bewaakt de voortgang van het project en stuurt bij waar nodig. Als projectleider werk je aan uitdagende en diverse bouwprojecten in de mooiste stad van Nederland, zoals: De ontwikkeling van een duurzaam kantoorpand in het hart van Rotterdam De renovatie van een monumentaal pand tot luxe appartementencomplex, met de uitstraling die past bij Rotterdam De bouw van een hypermodern datacenter in de haven van Rotterdam, waarbij we de lat hoog leggen

Lees meer
Berkel en Rodenrijs
€3.150,00 – €3.550,00
Fulltime