Monteur E

Ga direct naar onze vacatures

Was jij als kind al elk apparaat uit elkaar en in elkaar aan het zetten? Werk jij nog steeds graag met techniek en elektrische apparaten? Dan is een baan als monteur E (elektrotechniek) wat voor jou!

In de technische sector zijn je belangrijkste taken het vervaardigen, aanleggen, repareren en demonteren van elektrotechnische installaties, apparaten en systemen. Als monteur elektrotechniek ga je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Bij regionale bedrijven en multinationals is vaak vraag naar gekwalificeerde monteurs en reparateurs.

Je werkt aan installaties zoals datanetwerken, beheerssystemen, telecominstallaties, verlichting, beveiligingssystemen en verkeerssignalering. Behalve in de industrie kun je als monteur E ook ingezet worden bij overheden en particuliere opdrachtgevers. Je werkt dan op uiteenlopende locaties zoals ziekenhuizen, woningen, industriegebieden en kantoren. Ook kan je helpen bij het uitvoeren van prefab werkzaamheden.

Wat moet je allemaal kunnen als monteur elektrotechniek?

Het vak monteur elektrotechniek is zoveel meer dan alleen maar de juiste kabeltjes verbinden. Je hebt veel kennis van verschillende systemen, bijvoorbeeld het repareren van liften maar ook bij het beveiligen van een woonhuis. Het werk is divers en je beschikt over een groot aantal vaardigheden en kwaliteiten.

Je bent vaak ook verantwoordelijk voor het onderhoud. Klanten zijn afhankelijk van je wanneer plotselinge problemen moeten worden opgelost. Je kan snel beslissingen nemen en goed samenwerken met andere vakmensen en klanten. Daarbij heb je als monteur E natuurlijk goede technische kennis en kan deze snel en correct toepassen.

Zie jij jezelf wel in een rol waarin je problemen snel oplost, als je werkt met particulieren en bedrijven die met de handen in het haar zitten? Maar ben je ook graag betrokken bij het bedenken van systemen en het uitvoeren van deze ideeën? Dan is een rol als monteur elektrotechniek (monteur E) je op het lijf geschreven! Kijk dan gelijk even bij onze vacatures!

Waarom Bowers?

Uitdagend werk met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons! Geen zin om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving, van werkvoorbereiding tot uitvoering en op superyachts of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend mooie en aansprekende projecten.

Je krijgt alle ruimte om te groeien binnen functies die bij jou passen met onze Talentontwikkeling. Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit. Samen vinden we voor jou de ideale baan. 

Overzicht vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.