Grondwerker vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar grondwerker vaatures? Kijk dan eens naar wat wij je te bieden hebben.

Een grondwerker heeft als taak om ervoor te zorgen dat kabels of leidingen niet geraakt worden bij wegwerkzaamheden. Maar dit is lang niet alles dat een grondwerker doet. Wanneer leidingen of kabels (op)nieuw gelegd moeten worden wordt een grondwerker ingeschakeld. Deze graaft sleuven of geulen uit om deze leidingen en kabels in te verwerken. Ook het aanleggen van een riool kan horen tot het takenpakket van een grondwerker. Vaak werk je in deze rol samen met een machinist die graaft met een machine.

Waar kom je te werken als grondwerker?

Een grondwerker is vaak bezig met werkzaamheden onder een straat. Wanneer een nieuwe weg aangelegd wordt of een oude weg wordt vernieuwd, is een grondwerker aanwezig om ervoor te zorgen dat de kabels en leidingen op de juiste plaats komen te liggen. Oude telefoon-, stroom- en internetkabels kunnen soms kriskras door elkaar liggen, waardoor het belangrijk is dat goed aangegeven wordt waar alles ligt. Zo zorg je er samen voor met je collega’s dat de inwoners of gebruikers in de wijk zo min mogelijk overlast hebben van jullie werkzaamheden.

Je haalt dus geen eer uit de zichtbaarheid van je werk, maar eerder uit de onzichtbaarheid. Zonder jouw inbreng als grondwerker kunnen immers internet- en telefoonsignalen, drinkwater en afvalwater geen weg vinden onder onze straten. Ook voorkom je onveilige situaties, bijvoorbeeld bij het kapotgaan van waterleidingen waarbij plotselinge verzakking van de weg kan plaatsvinden. Jij lokaliseert het probleem en lost het op.

Om in deze rol succesvol te zijn is het zeer belangrijk dat je goed samen kunt werken, goede communicatieve vaardigheden hebt en stressbestendig bent wanneer zaken niet lopen zoals gepland. Kun jij dit allemaal? Dan is een rol als grondwerker je op het lijf geschreven!

Waarom Bowers?

Bowers is er voor jou. Samen vinden we voor jou de ideale baan als grondwerker. Uitdagend, met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons. Ben je bang om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving.

Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er een grondwerker vacature voor jou bij zit!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 14