Vacature Grondwerker

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij een gemotiveerde grondwerker en op zoek naar een een nieuwe baan als grondwerker? Dan zijn er veel mogelijkheden om direct aan de slag te gaan: bekijk onze grondwerker vacatures en klik op de button! 

Werkzaamheden grondwerker

Een grondwerker / vakman GWW heeft als taak om ervoor te zorgen dat kabels of leidingen niet geraakt worden bij wegwerkzaamheden. Maar dit is lang niet alles. Wanneer leidingen of kabels (op)nieuw gelegd moeten worden, wordt een grondwerker ingeschakeld. Deze graaft sleuven of geulen uit om hier leidingen en kabels in te verwerken. Ook het aanleggen van een riool kan horen tot het takenpakket van een grondwerker. Vaak werk je samen met een machinist met een graafmachine.

Waar kom je te werken als grondwerker?

Een grondwerker / vakman GWW is vaak bezig met werkzaamheden onder een straat. Wanneer een nieuwe weg aangelegd wordt of een oude weg wordt vernieuwd, is een grondwerker aanwezig om ervoor te zorgen dat de kabels en leidingen op de juiste plaats komen te liggen. Oude telefoon-, stroom- en internetkabels liggen soms kriskras door elkaar, daarom is het belangrijk dat goed aangegeven is waar alles ligt. Zo zorg je er samen voor met je collega’s dat de inwoners of gebruikers in de wijk zo min mogelijk overlast hebben van jullie werkzaamheden.

Je werk is misschien niet zichtbaar, maar daar ben je bent trots op! Zonder jouw inbreng als grondwerker vinden internet- en telefoonsignalen, drinkwater en afvalwater geen weg onder onze straten. Ook voorkom je onveilige situaties, bijvoorbeeld bij het kapotgaan van waterleidingen met als gevolg plotselinge verzakking van de weg. Jij lokaliseert het probleem en lost het op.

Om succesvolle grondwerker te zijn is het heel belangrijk dat je goed samenwerkt, goede communicatieve vaardigheden hebt en stressbestendig bent wanneer zaken niet lopen zoals gepland. Ben jij dit allemaal? Dan is een rol als grondwerker je op het lijf geschreven!

Waarom grondwerker vacatures bij Bowers?

Bowers is er voor jou. Samen vinden we de ideale baan als grondwerker, met de zekerheid van een vaste baan. Wil je afwisselend werk doen? Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving. En wil je een volgende stap maken, dan maken wij met jou een Ontwikkelingsplan voor je talent.

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan een kijkje bij de vacatures of er een grondwerker vacature voor jou bij zit! Je kan bij ons aan de slag zowel als ZZP grondwerker als in vast dienstverband.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 8