Calculator vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar calculator vacatures? In deze functie heb je als taak de berekening (calculatie) van de totale geschatte kosten van een bouwproject zo nauwkeurig en goed mogelijk in te schatten. Een hele belangrijke functie, want als jouw berekeningen goed in elkaar zitten en de opdrachtgever gaat met jouw bedrijf in zee, kunnen jouw berekeningen het bedrijf waarvoor je werkt een mooie winst opleveren!

Wat ga je doen als calculator?

Als calculator ben je continu op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je wil natuurlijk dat je de kosten van een project zo laag mogelijk kunt houden, zonder in te moeten leveren op de te leveren kwaliteit. Dit doe je door veel te communiceren en informeren bij leveranciers van materialen, (onder)aannemers en verhuurbedrijven. Je onderhandelt met ze over de prijs en weet waar je het beste wat in kunt kopen.

Nadat je in kaart gebracht hebt wat voor diensten en materialen je waar in kunt kopen, ga je binnen je bedrijf overleggen met verschillende afdelingen. Welke uitgaven zijn echt nodig en welke zaken zijn onmisbaar om het project tot een goed einde te brengen? Moeilijke vragen waarop jij een goed antwoord gaat geven! Zodra je alle kosten hebt afgestemd met onder meer de projectleider, leg je deze voor aan de directie. Als zij groen licht geven kan de aanneemsom voorgelegd worden aan de opdrachtgever. Gaat deze akkoord met jouw berekeningen, dan kan jouw bedrijf beginnen met het project. Een prachtige uitdaging toch?

Waarom als calculator werken bij Bowers?

Bowers is er voor jou! Samen vinden we voor jou de ideale baan als calculator. Uitdagend met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons! Ben je bang om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving.

Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 7