Calculator vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij als calculator toe aan een volgende stap of wil je beginnen als calcuator? Bekijk dan onze calculator vacatures!

In deze functie heb je als taak de berekening (calculatie) van de totale geschatte kosten van een bouwproject zo nauwkeurig en goed mogelijk in te schatten. Een hele belangrijke functie, want als jouw berekeningen goed in elkaar zitten en de opdrachtgever gaat met jouw bedrijf in zee, kunnen jouw berekeningen het bedrijf waarvoor je werkt een mooie winst opleveren!

Wat ga je doen als calculator?

Als calculator ben je continu op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je wil natuurlijk de kosten van een project zo laag mogelijk houden, zonder in te moeten leveren op de kwaliteit. Dit doe je door goede communicatie en te informeren bij leveranciers van materialen, (onder)aannemers en verhuurbedrijven. Je onderhandelt met ze over de prijs en weet waar je het materiaal het beste in kunt kopen.

Nadat je in kaart gebracht hebt wat voor diensten en materialen je moet inkopen, ga je binnen je bedrijf overleggen met verschillende afdelingen. Welke uitgaven zijn echt nodig en welke zaken zijn onmisbaar om het project tot een goed einde te brengen? Moeilijke vragen waarop jij een goed antwoord geeft! Zodra je alle kosten hebt afgestemd met onder meer de projectleider, leg je deze voor aan de directie. Als zij groen licht geven kan de aanneemsom voorgelegd worden aan de opdrachtgever. Gaat deze akkoord met jouw berekeningen, dan kan jouw bedrijf beginnen met het project.

Calculator vacatures

Bowers is er voor jou! Samen vinden we voor jou de ideale baan als calculator. Wij zorgen voor werk dat uitdagend is, met de zekerheid van een vaste baan. Geen zin om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving. Ook denken we mee met je ontwikkeltraject in een Ontwikkelplan, en houden we regelmatig contact dankzij OPA Bowers.

Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 9