werkvoorbereider kabels / Leidingen

Ga direct naar onze vacatures

Bij een project in de bouw komt vaak meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Op een willekeurige bouw zijn vaak een groot aantal vakmensen aan het werk, met verschillende achtergronden en disciplines. Al deze professionals moeten aangestuurd worden, om de voortgang zo efficiënt te laten verlopen.

Het soepel laten verlopen van bouwactiviteiten kan soms behoorlijk lastig zijn. Niet alleen krijg je op de bouw te maken met deadlines, maar ook met spanningen, vertraging en tegenvallers. Om een bouw in goede banen te laten verlopen zijn goede werkvoorbereiders dan ook enorm belangrijk. Deze professionals zorgen ervoor dat het juiste materiaal aanwezig is, een goede planning gemaakt is en ondersteuning geboden wordt bij technische vraagstukken en het vinden van oplossingen.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider kabels/leidingen ben je binnen een project of bouw verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding op het gebied van sanering en aanleg van elektranetwerken. Een interessante rol, want veel lijnen van een project komen bij jou samen! Dankzij deze veelomvattende en uitdagende functie kun jij je stempel drukken op interessante projecten.

Je bent in deze functie betrokken in vele delen van de voortgang van een project. Bij het opstarten van een project denk jij actief mee over het beheer van materialen, de coördinatie en planning van diverse onderaannemers, activiteiten onderbrengen in een projectplanning, het ondersteunen van managers bij technische vraagstukken, het aanmaken van een werkbegroting en ga zo maar door!

In deze rol is geen dag hetzelfde. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kent deze functie een enorm aantal taken, waarbij je veel moet schakelen met een groot aantal partijen. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren moet je dan ook sociaal zijn, stressbestendig, goed met deadlines om kunnen gaan en bereid zijn om buiten de gebaande paden te gaan. Een prachtige uitdaging dus!

Waarom Bowers?

Bowers is er voor jou! Samen vinden we voor jou de ideale baan. Uitdagend met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons! Ben je bang om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Niet bij ons! Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving, van werkvoorbereiding tot uitvoering en op superyachts of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend uitdagende en aansprekende projecten.

Wil je groeien in een nieuwe functie? Dat doen we samen. Dankzij ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan en dankzij OPA (Ongelofelijke Persoonlijke Aandacht) helpen we je nóg beter te worden in wat je doet of dat te bereiken wat je wil. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien binnen functies die bij jou passen! Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 4