Werkvoorbereider leidingen

Ga direct naar onze vacatures

Op een bouwplaats zie je vaak een groot aantal mensen rondlopen, waardoor het een chaos lijkt. Lijkt, want al die vakmensen worden aangestuurd. En omdat ze aangestuurd moeten worden, zijn goede werkvoorbereiders onmisbaar. Zij zijn verantwoordelijk voor planning, coördinatie en zijn betrokken bij alle fases van een project. 

Als werkvoorbereider leidingen moet je vooral een teamplayer zijn. Dit omdat je veel in contact komt met een groot aantal partijen. Ook dien je stressbestendig te zijn en goed met tegenslag om kunnen gaan. Omdat niet altijd alles loopt zoals verwacht en je te maken kunt hebben met vertragingen, foute leveringen en fouten is een dag als werkvoorbereider leidingen nooit hetzelfde. Een mooie uitdaging dus waarbij je veel van je eigen kennis en kwaliteiten inzet!

Wat ga je doen in deze functie?

Als werkvoorbereider leidingen ben je tijdens een project verantwoordelijk voor een groot aantal taken bij het aanleggen van water- en gasleidingen. Niet alleen horen materiaalaankoop, het verzorgen van calculaties en de planning tot je takenpakket, maar ook heb je continu contact met een groot aantal partijen.

Zo word van je verwacht dat je proactief meedenkt tijdens vergaderingen, oplossingen aandraagt voor (complexe) technische vraagstukken en in contact staat onder meer onderaannemers, opdrachtgevers en leveranciers. Een werkvoorbereider moet dus wel sociaal zijn en veel ballen in de lucht kunnen houden.

Je komt te werken op een groot aantal locaties. Zo kun je ingezet worden bij renovaties, nieuwbouwprojecten en bij grote infraprojecten. In een functie als werkvoorbereider leidingen ben je dus breed inzetbaar en multifunctioneel!

Waarom Bowers?

Bowers is er voor jou! Samen vinden we voor jou de ideale baan. Uitdagend met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons! Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving, van werkvoorbereiding tot uitvoering en op superyachts of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend uitdagende en aansprekende projecten.

Wil je groeien in een nieuwe functie? Dat doen we samen. Dankzij ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan en dankzij OPA (Ongelofelijke Persoonlijke Aandacht) helpen we je nóg beter te worden in wat je doet of dat te bereiken wat je wil. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien binnen functies die bij jou passen! Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit.

Overzicht vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.