werkvoorbereider kabels

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar een baan waarin je veel samen moet werken met mensen, waarin je veel deadlines hebt en daarnaast een groot aantal taken uitvoert? Dan is een rol als werkvoorbereider kabels zeker voor jou weggelegd.

Binnen een (groot) project zijn werkvoorbereiders onmisbaar. Ze zijn belangrijk voor de coördinatie en planning binnen een project, ondersteunen projectmanagers met een groot aantal problemen en dragen oplossingen aan voor technische vraagstukken.

Als werkvoorbereider kabels ben je multi-inzetbaar. Zo kun je komen te werken op kleine bouwplaatsen maar ben je ook inzetbaar bij grote nieuwbouwprojecten. Dit alles maakt een carrière als werkvoorbereider uitdagend, onvoorspelbaar en nooit hetzelfde.

Wat doet een werkvoorbereider kabels?

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een groot aantal taken bij het aanleggen van elektra. Zo wordt je gevraagd ondersteuning te bieden bij onder meer coördinatie en planning, verzorg je calculaties, materiaalaankoop en onderhoud je contact met leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers.

Onderdeel van je dagelijkse werk is het voorbereiden van verschillende activiteiten. Dit baseer je op het geleverde bestek, geldende normen, wetten en voorschriften. Ook ben je veel bij overleg betrokken en denk je proactief mee over aandachts- en verbeterpunten. Omdat ook overleg en contact met opdrachtgevers, instanties en onderaannemers onderdeel van je takenpakket.

Dus ben je op zoek naar een baan waarbij je veel ballen in de lucht moet houden, waar er veel van je wordt verwacht en je een echte teamplayer moet zijn? Dan is een rol als werkvoorbereider kabels iets voor jou!

Waarom Bowers?

Bowers is er voor jou! Samen vinden we voor jou de ideale baan. Uitdagend met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons! Ben je bang om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Niet bij ons! Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving, van werkvoorbereiding tot uitvoering en op superyachts of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend uitdagende en aansprekende projecten.

Wil je groeien in een nieuwe functie? Dat doen we samen. Dankzij ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan en dankzij OPA (Ongelofelijke Persoonlijke Aandacht) helpen we je nóg beter te worden in wat je doet of dat te bereiken wat je wil. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien binnen functies die bij jou passen! Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 3 van 3