Uitvoerder GWW

Ga direct naar onze vacatures

Ben je op zoek naar een uitvoerder GWW vacature? Klik dan op de button!

Ben jij ambitieus en communicatief en op zoek naar een baan als uitvoerder GWW? Binnen de civiele techniek staat de afkorting GWW voor grond-, weg- en waterbouw. Als uitvoerder GWW kom je op allerlei bouwprojecten terecht. Uitvoerders zijn vaak in dienst bij aannemers, bouwbedrijven en andere bedrijven in de infra.

Wat doet een uitvoerder GWW?

Bij projecten in de bouw heeft een uitvoerder GWW de leiding over de bouwlocatie. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een team binnen een project. Nadat een werkvoorbereider het project op kantoor voorbereid heeft, is het de taak van een uitvoerder GWW om dit te vertalen naar de werkvloer.

Je hebt een heel breed takenpakket. Je bent namelijk verantwoordelijk voor onder meer de organisatie van werkzaamheden, het aansturen van het personeel en het in goede banen laten lopen van de planning en begroting. Verder is een uitvoerder GWW hét aanspreekpunt voor alle uitvoeringsaspecten.

Omdat je als uitvoerder verantwoordelijk bent voor het goed laten verlopen van een project, heb je met veel partijen te maken. Niet alleen werkvoorbereiders, maar ook onderaannemers, projectmanagers, opdrachtgevers en leveranciers kloppen bij jou aan voor advies, klachten en vragen. Het is daarom in deze functie belangrijk dat je goed met druk om kan gaan, dat je technisch inzicht hebt, met mensen om kan gaan en goed kan plannen. 

Zoals aangegeven werk je als uitvoerder GWW nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider. Je zorgt dat de ploeg met onder andere de voorman, grondwerkers en kraanmachnist hun werk goed kunnen doen. 

Heb jij ambitie, wil je groeien in je werk en horen bovenstaande eigenschappen bij jou? En heb je bovendien interesse in grondbouw, wegbouw en waterbouw? Dan is een functie als uitvoerder GWW echt wat voor jou!

Wat verdient een uitvoerder GWW?

Een uitvoerder verdient gemiddeld 3.645 euro bruto per maand. De salarisrange ligt tussen 3100 euro bruto per maand en 4195 euro bruto per maand. Als junior uitvoerder verdien je ongeveer 3490 euro per maand en als senior uitvoerder ongeveer 3780 euro.

Waarom kies je voor Bowers?

Bowers is er voor jou. Samen vinden we de ideale baan als uitvoerder GWW, met de zekerheid van een vaste baan. Wij zorgen voor een afwisselende baan op een werf voor superjachten of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend uitdagende en aansprekende projecten. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien.

Hebben we je interesse gewekt? Kijk dan bij onze vacatures of er een uitvoerder GWW vacature voor jou tussenzit! Twijfel je en werk je liever in een andere functie binnen de GWW? Bekijk dan onze andere GWW vacatures.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 8