Uitvoerder GWW

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar een baan als uitvoerder GWW? Binnen de civiele techniek staat de afkorting GWW voor grond-, weg- en waterbouw. Wanneer je als uitvoerder GWW aan de slag wilt, kun je dus op allerlei bouwprojecten terecht komen. Uitvoerders zijn vaak in dienst bij bijvoorbeeld aannemers, bouwbedrijven en andere bedrijven in de infra.

Wat doet een uitvoerder GWW?

Binnen een project in de bouw heeft een uitvoerder GWW de leiding over de bouwlocatie. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het aansturen van een team binnen een project. Nadat een werkvoorbereider het project op kantoor voorbereid heeft, is het de taak van een uitvoerder GWW om dit voorbereidende werk te vertalen naar de werkvloer.

Hoe komt je dag er ongeveer uit te zien? Omdat je takenpakket in deze functie zeer breed is, is het lastig precies te zeggen hoe je dagindeling zal zijn. Je bent namelijk verantwoordelijk voor onder meer de organisatie van werkzaamheden, het aansturen van het personeel en het in goede banen laten lopen van de planning en begroting. Verder is een uitvoerder GWW hét aanspreekpunt voor alle uitvoeringsaspecten.

Omdat je als uitvoerder verantwoordelijk bent voor het goede verloop van een project, kom je met veel partijen in aanraking. Niet alleen werkvoorbereiders, maar ook onderaannemers, projectmanagers, opdrachtgevers en leveranciers kunnen bij jou aankloppen voor advies, klachten en vragen. Het is daarom in deze functie belangrijk dat je goed met druk om kunt gaan, dat je technisch inzicht hebt, met mensen om kunt gaan en goed kunt plannen. Horen al deze eigenschappen bij jou? Dan is een rol als uitvoerder GWW echt wat voor jou!

Waarom Bowers?

Bowers is er voor jou! Samen vinden we voor jou de ideale baan als uitvoerder GWW. Uitdagend met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons! Ben je bang om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Niet bij ons! Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving,  op superyachts of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend uitdagende en aansprekende projecten.

Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien binnen functies die bij jou passen! Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er een uitvoerder GWW vacature voor jou tussenzit!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 3 van 3