Vacatures infra

Ga direct naar onze vacatures

Wil jij werken in de infra? Bekijk dan onze infra vacatures en klik op de button!

In dit artikel lees je achtereenvolgens wat infra betekent, waar kan je komen te werken in de infra en over het vakgebied infra.

Wat betekent infra / infrastructuur?

Met infra (infrastructuur) worden alle voorzieningen bedoeld die nodig zijn om een land, bedrijf of organisatie goed te laten functioneren. Deze voorzieningen hebben een aantal basiskenmerken gemeen, namelijk:

  • Bestemd voor gemeenschappelijk gebruik
  • In belangrijke mate onafhankelijk functionerend
  • Tot op zeker hoogte blijvend of voortdurend beschikbaar

Binnen de bouw richten professionals zich op het geheel van (water)wegen wanneer zij het over infrastructuur hebben.

Waar kom je te werken in de infra

Omdat de infra in de bouw een breed vakgebied is, zijn er ook een groot aantal professionals bij betrokken. Zo houden vakmensen binnen de infra zich onder meer bezig met de aanleg van spoorwegen, het onderhoud van straten en snelwegen en het ontwerpen van kanalen. 

Een groot aantal organisaties en overheden zijn betrokken bij de ontwikkeling, aanleg en het onderhoud van infrastructuur. Niet alleen de bedrijven en organisaties die direct betrokken zijn bij projecten, maar ook (lokale) overheden, waterschappen en de Europese Unie zijn onderdeel van de infrastructuur. Zo zijn provincies en gemeenten verantwoordelijk voor lokale wegen en hebben waterschappen als belangrijke taak om de waterwegen op orde te houden. Vanuit Brussel worden bovendien allerlei regels opgelegd die ervoor moeten zorgen dat de infrastructuur van de verschillende lidstaten op elkaar aansluiten.

Vakgebied infra

Omdat de infrastructuur (of infra) een groot aantal professionals in actie brengt, is er altijd wel voor ieder wat wils te vinden. De infra is een dynamische sector, waarin verkeer, industrie en water in beweging worden gebracht! Op alle niveaus en functiegebieden zijn er diverse vacatures beschikbaar, waar jij je bijdrage kan leveren aan een beter bereikbaar en mobieler Nederland. Werken in de infra is nooit saai en een prachtige uitdaging! Zo hebben we diverse infra vacatures:

Werken met Bowers in de infra?

  • Je beschikt over specialisatie op mbo- of hbo-niveau op het gebied van bouw, infrastructuur en civiele techniek
  • Je houdt van uitdagingen
  • Je graag kiest voor afwisseling, maar dan wél met de zekerheid van een vaste baan

Dan wordt het tijd om te ontdekken of we bij elkaar passen! Stuur een open sollicitatie op of neem contact op, want goede mensen laten we niet zomaar lopen!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 36