Projectleider Bouw

Ga direct naar onze vacatures

Een projectleider bouw speelt een belangrijke rol. Je speelt als projectleider echt de centrale rol. Van begin tot het einde ben je betrokken bij een bouwproject. Dit zorgt ervoor dat geen dag in het leven van een projectleider hetzelfde is. 

Wat is belangrijk als projectleider bouw? Je bent specialist, voorzitter, manager, coach, leidinggevende en ondersteunend personeel. Je moet dan ook goed bestendig zijn tegen druk, stress en goed tegen veranderende omstandigheden kunnen.

Een projectleider in de bouw houdt een groot aantal ballen in de lucht, waarbij het elke dag een verrassing is wat er nu weer op je pad komt. De ene dag heb je veel werkoverleg bij het ene project en bij het andere project heb je te maken met een lastige instantie. Behoorlijk afwisselend dus!

Wat doet een projectleider bouw?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het op rolletjes laten lopen van de aan jou toegewezen bouwprojecten. Je stuurt een eigen projectteam aan en je hebt overleg met verschillende afdelingen binnen het bedrijf zoals de directie, werkvoorbereiders, calculator en uitvoerders. Maar daarnaast ben je ook veel in contact met externe partijen zoals opdrachtgevers, adviseurs, overheden en onderaannemers.

Je verantwoordelijkheid ligt er als projectleider bouw in dat een project afgerond wordt binnen de planning, binnen de geraamde kosten en volgens de gestelde en geldende kwaliteitseisen en normen. Je moet goed inzicht hebben in alle fases van het bouwproject, een flinke dosis doorzettingsvermogen hebben en communicatief vaardig zijn. Ook moet je zeer nauwkeurig werken, omdat een kleine fout al grote gevolgen kan hebben. Kortom, als projectleider in de bouw heb je een enorm uitdagende functie met een grote verantwoordelijkheid.

Waarom Bowers?

Bowers is er voor jou! Samen vinden we voor jou de mooiste baan als projectleider bouw. Uitdagend met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons. Geen zin om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving, op superyachts of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend uitdagende en aansprekende projecten.

Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de projectleider bouw vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit. Of kijk eens bij al onze vacatures.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Dennis: 0615294957 Of dennis.versnel@bowers.nl

Overzicht vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.