projectleider bouw

Ga direct naar onze vacatures

Een projectleider in de bouw speelt een belangrijke rol. Je bent in deze functie echt de spin in het web. Van begin tot het einde ben je betrokken bij het tot een goede afloop brengen van een project. Dit zorgt ervoor dat een dag in het leven van een projectleider nooit hetzelfde is. Je bent zowel specialist, voorzitter, manager, coach, leidinggevende en ondersteunend personeel. Wanneer je deze rol aanneemt moet je dan ook goed bestendig zijn tegen druk, stress en goed tegen gewijzigde omstandigheden kunnen.

Een projectleider in de bouw houdt dus een groot aantal ballen in de lucht, waarbij het elke dag een verrassing is wat er nu weer op je pad komt. De ene dag kun je vooral werkoverleg hebben bij het ene project en bij het andere project te maken hebben met een lastige instantie. Enorm afwisselend dus!

Wat doet een projectleider in de bouw?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het op rolletjes lopen van aan jou toegewezen bouwprojecten. Je stuurt een eigen projectteam aan en je hebt overleg met verschillende afdelingen binnen het bedrijf zoals de directie, werkvoorbereiders, calculator en uitvoerders. Maar daarnaast ben je ook veel in contact met externe partijen zoals opdrachtgevers, adviseurs, overheden en onderaannemers.

Je verantwoordelijkheid ligt er in deze rol in dat een project afgerond wordt binnen de planning, binnen de geraamde kosten en volgens de gestelde en geldende kwaliteitseisen en normen. Je moet goed inzicht hebben in alle fases van het bouwproject, een flinke dosis doorzettingsvermogen hebben en communicatief vaardig zijn. Ook moet je zeer nauwkeurig werken, omdat een kleine fout al grote gevolgen kan hebben. Kortom, als projectleider in de bouw heb je een enorm uitdagende functie met een grote verantwoordelijkheid.

Waarom Bowers?

Bowers is er voor jou! Samen vinden we voor jou de mooiste baan als projectleider Bouw. Uitdagend met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons! Ben je bang om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Niet bij ons! Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving, op superyachts of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend uitdagende en aansprekende projecten.

Wil je groeien in een nieuwe functie? Ook dat kan. Dankzij ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan en dankzij OPA (Ongelofelijk Persoonlijke Aandacht) helpen we je nóg beter te worden in wat je doet of dat te bereiken wat je wil. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien binnen functies die bij jou passen! Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de projectleider Bouw vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit. Of kijk eens bij al onze vacatures.

Overzicht vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.