Calculator bouw vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij een calculator in de bouw en toe aan een nieuwe uitdaging? Of wil je een slimme calculator worden? Neem dan is een kijkje bij onze calculator bouw vacatures en klik op de button!

Calculators zijn een essentieel onderdeel van de bouw. Binnen de bouw zijn er tal van zaken die terugkomen in een begroting. Aan de hand van het bestek, bouwkundige tekeningen en een hoop andere gegevens moet er materiaal worden ingekocht, bedacht worden welke machines ingezet dienen te worden en een schatting gemaakt worden van het aantal arbeidsuren en in te huren professionals. Deze berekeningen zijn het resultaat van het harde werk van een calculator. Als calculator ben je dus een slimme rekenaar en onmisbare schakel.

Calculators zijn vaak in dienst van aannemers en zoals gezegd dus verantwoordelijk voor de berekening (calculatie) van kosten van een bouwproject. Zodra een calculator alle gegevens verzamelt heeft kan deze een goede inschatting maken van de begrote kosten, zodat de aannemer niet voor verrassingen komt te staan. Een hele verantwoordelijkheid, want een foute berekening kan er zomaar voor zorgen dat je baas flink verlies kan draaien op een project.

Wat doe je als calculator bouw?

Zoals je hierboven kan lezen is een calculator verantwoordelijk voor de berekening van de kosten. In de praktijk komt het erop neer dat je als calculator veel contact hebt met onder meer leveranciers van materialen, (onder)aannemers en verhuurbedrijven. Jouw doel is natuurlijk om de kosten zo laag mogelijk te houden, dus daarom is het ook belangrijk dat je goed kunt communiceren en weet waar kansen liggen of waar je het beste in kunt kopen.

Niet alleen heb je veel contact met externe partijen, ook ga je in deze functie veel overleggen met onder meer projectleiders, directie en andere afdelingen van het bedrijf waar je werkt. Zodra je met al deze partijen de kosten hebt afgestemd kun je de aanneemsom presenteren aan de directie. Omdat deze som voorgelegd gaat worden aan de opdrachtgever moet deze berekening goed onderbouwd zijn, anders loopt je bedrijf misschien wel een belangrijk project mis. Een rol als calculator is dan ook zeer verantwoordelijk en spannend, omdat een deel van de toekomst van het bedrijf op jouw schouders ligt. Een prachtige uitdaging dus!

Waarom Bowers?

Bowers is er voor jou! Wij willen dat jij een baan krijgt die bij je past, nu en in de toekomst. We hebben verschillende calculator vacatures, zoals voor de functies calculator werkvoorbereider, calculator GWW en calculator bouw. Ben je benieuwd welke rol bij jouw past? Kijk dan eens naar onze calculator vacatures!

Overzicht vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.