Timmerman vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar een vacature voor timmermannen? Kijk dan eens naar wat wij je te bieden hebben.

Als er met hout gewerkt gaat worden, schakelen bouwbedrijven en aannemers timmermannen in. Deze vakmensen worden ingezet voor het construeren, repareren of monteren van voornamelijk houten constructies. Te denken valt aan dakconstructies, ramen, deuren, kozijnen, wanden en vloeren. Maar naast de ‘normale’ timmerman heb je ook nog de gespecialiseerde professionals zoals een meubelmaker, machinaal houtbewerker en betontimmerman. Je kunt als timmerman alle kanten op! Vandaar ook ons brede aanbod aan timmerman vacatures.

Wat doe je als timmerman?

Als timmerman ben je echter niet de hele tijd bezig met het in elkaar zetten van (houten) constructies. De functie als timmerman is veel breder dan dat! Je bent betrokken bij het hele proces in de bouw, van tekentafel tot aan afwerking. Omdat bij het tekenen van schetsen, bestekken en bouwplannen je uitvoerende werkzaamheden aan bod komen, wordt vaak om de expertise van timmermannen gevraagd om de haalbaarheid van plannen te testen.

Vervolgens gaat een timmerman de geplande werkzaamheden uitvoeren en ervoor zorgen dat alles netjes afgewerkt word. Maar behalve bij de constructie van bouwwerken kan een timmerman ook ingezet worden bij de controle van bestaande constructies en bij de reparatie van panden, zoals bij lekkages en scheuren.

Omdat jouw werkzaamheden onderdeel zijn van een groter project, kom je veel samen te werken met andere vakmensen. Zo kun je onder je collega’s onder meer metselaars, glaszetters, stukadoors, stoffeerders, tekenaars, projectmanagers, schilders en werkvoorbereiders rekenen. Goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook zeker niet overbodig wanneer je als (allround) timmerman aan de slag wilt gaan! Dus werk je graag met je handen én graag samen met mensen, waar je je kennis en ervaring volop inzet? Reageer dan op onze timmerman vacature.

Waarom Bowers?

Bowers is er voor jou! Samen vinden we voor jou de ideale baan als timmerman. Uitdagend met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons! Ben je bang om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Niet bij ons! Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving.

Wil je groeien in een nieuwe functie? Dat doen we samen. Dankzij ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan en dankzij OPA (Ongelofelijke Persoonlijke Aandacht) helpen we je nóg beter te worden in wat je doet of dat te bereiken wat je wil. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien binnen functies die bij jou passen! Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 46