Kopersbegeleiding

Ga direct naar onze vacatures

Als je ooit meegewerkt aan een nieuwbouwproject of zelf een huis gekocht hebt in zo’n project zul je er vast weleens mee te maken hebben gehad: kopersbegeleiding. Dit onderdeel van het bouwproces houdt de begeleiding en advisering van kopers in over mogelijk meer- en minderwerk. Ook onderhoud een kopersbegeleider contacten met uitvoerders en onderaannemers. Een kopersbegeleider moet dus zowel over goede communicatieve, commerciële vaardigheden als over bouwkundige kennis beschikken.

Vaak is een kopersbegeleider in dienst van het bedrijf dat het project aangenomen heeft of van een projectontwikkelaar, maar het is ook mogelijk dat deze rol door de bouwer of ontwikkelaar is uitbesteed aan een extern bedrijf.

Wat ga je doen als Kopersbegeleider?

Een kopersbegeleider is het centrale aanspreekpunt voor kopers. Je bent in deze rol het gezicht van de ontwikkelaar of het bouwbedrijf. Je moet in deze rol over goede communicatieve vaardigheden beschikken omdat je (proactief) kopers adviseert en begeleidt in het proces tussen aankoop en oplevering.  Daarbij dien je ook commercieel goed onderlegd te zijn, omdat je als kopersbegeleider ook kopers moet overtuigen van de noodzaak van meer- en minderwerk.

Je kunt als kopersbegeleider in het hele proces van een bouwproject ingezet worden. Tijdens het voortraject kun je betrokken zijn bij het opstellen van koopcontracten waarbij je veel contact hebt met de makelaar. Daarna ben je contactpersoon voor leveranciers en kopers bij het samenstellen en realisatie van de woningen. En tenslotte ben je ook betrokken bij de evaluatie van een project en de terugkoppeling vanuit de klant naar de ontwikkelaar en het bouwbedrijf. Een rol dus waarin je snel moet kunnen schakelen, goed met deadlines om moet kunnen gaan en graag met mensen in contact staat. Zijn deze vaardigheden op jou van toepassing? Dan is een rol als kopersbegeleider misschien wel iets voor jou!

Waarom Bowers?

Bowers is er voor jou! Samen vinden we voor jou de ideale baan. Uitdagend met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons! Ben je bang om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Niet bij ons! Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving, van werkvoorbereiding tot uitvoering en op superyachts of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend uitdagende en aansprekende projecten.

Wil je groeien in een nieuwe functie? Dat doen we samen. Dankzij ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan en dankzij OPA (Ongelofelijke Persoonlijke Aandacht) helpen we je nóg beter te worden in wat je doet of dat te bereiken wat je wil. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien binnen functies die bij jou passen! Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 1 van 1