Vacatures uitvoerder bouw 

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij uitvoerder bouw en op zoek naar een baan, waarin je nauwkeurig, doelgericht, stressbestendig én communicatiefvaardig moet zijn? Check dan onze vacatures uitvoerder bouw en klik op de button!

Bij ons lees je achtereenvolgens:

  • Waarom zou je werken als uitvoerder bouw?
  • Wat ga je doen als uitvoer bouw?
  • Wat is de banenkans- en het salaris van een uitvoerder bouw?
  • Waarom zou je uitvoerder bouw vacatures bij Bowers kiezen?

Waarom werken als uitvoerder bouw?

Je bent als uitvoerder bouw niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijks planning. Maar ook voor de inzet van materiaal en materieel, voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid. Bovendien ben je ook hét aanspreekpunt van iedereen op de bouwplaats.

Je moet van goede huize komen voor je als uitvoerder bouw aan de slag kan. Een goede uitvoerder bouw verliest nooit het grote geheel uit het oog, maar houdt zich ook bezig met kleine details en planningen. Een baan met een enorme verantwoordelijkheid en veel druk, maar ook een prachtige uitdaging!

Wat doe je als uitvoerder in de bouw?

Als uitvoerder ben je de leidinggevende én het aanspreekpunt op de bouw. Je krijgt te maken met interne en externe partijen. Omdat je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse planning en begroting, ben je de oren en ogen van de mensen op kantoor. Je stuurt bij waar nodig en zorgt ervoor dat wat op kantoor bedacht is, in de praktijk haalbaar is.

Geen dag is hetzelfde, omdat je met onverwachte zaken en veranderende situaties te maken krijgt. Bovendien is deze rol belangrijk voor het slagen van een project: bij een verkeerde planning kunnen de kosten flink oplopen. Het is dus van belang dat je goed weet wat van je verwacht wordt en je dit ook vertaalt naar de werkelijkheid.

Als uitvoerder bouw heb je dus een grote verantwoordelijkheid.

Salaris uitvoerder bouw

Wat ga verdient een uitvoerder bouw? Als het economisch goed gaat komen uitvoerders in de bouw over het algemeen goed aan een baan, mits zij de de juiste kennis bezitten. Het gemiddelde salaris van een uitvoerder bouw is ongeveer 3945 euro per maand. De salarisrange van een uitvoerder bouw salaris ligt tussen de 3355 euro en 4540 euro per maand. Een uitvoerder bouw heeft de mogelijkheid om door te groeien naar de functie projectleider of hoofduitvoerder. Logischerwijs krijg je als projectleider of hoofduitvoerder meer loon, dan wanneer je uitvoerder bent. Een junior uitvoerder bouw verdient gemiddeld 3615 euro bruto per maand. Ben je senior (meer dan 5 jaar ervaring in het vak)? Dan verdien je als uitvoerder bouw gemiddeld 4015 bruto per maand.

Uitvoerder bouw vacatures

Samen vinden we voor jou de ideale baan, van werkvoorbereiding tot uitvoering en op superjachten of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend uitdagende en aansprekende projecten.

Wil je groeien in een nieuwe functie? Dat doen we samen. Dankzij ons Persoonlijk Ontwikkelingplan (POP) helpen we je nóg beter te worden in wat je doet of dat te bereiken wat je wil. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien binnen functies die bij jou passen! Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures uitvoerder bouw om te zien of er wat voor jou tussen zit.

Solliciteer direct of bel ons als je vragen hebt!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 1 van 1