Uitvoerder bouw

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar een baan waarin je getest wordt, waarin je nauwkeurig, doelgericht, stressbestendig én communicatief vaardig moet zijn? Dan is een rol als uitvoerder in de bouw wat voor jou! Je bent als uitvoerder in de bouw niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijks planning, maar ook voor de inzet van materiaal en materieel, voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid en hét aanspreekpunt van iedereen die op de bouwplaats aanwezig is.

Je moet dus van goeden huize komen wil je als uitvoerder in de bouw aan de slag kunnen. Een goede uitvoerder verliest immers nooit het grote geheel uit het oog, maar houdt zich tegelijkertijd ook bezig met kleine details en planningen. Een baan met een enorme verantwoordelijkheid en veel druk, maar ook een prachtige uitdaging!

Wat doe je als uitvoerder in de bouw?

Als uitvoerder ben je de leidinggevende én het aanspreekpunt op de bouw. Je krijgt in deze rol te maken met zowel interne als externe partijen. Omdat je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse planning en begroting, ben je de oren en ogen van de mensen op kantoor. Je stuurt bij waar nodig en zorgt ervoor dat wat op kantoor bedacht is, in de praktijk haalbaar wordt.

Omdat je op de bouw vaak met onverwachte zaken, tegenslag en veranderende situaties te maken krijgt, is geen dag als uitvoerder hetzelfde. Bovendien is deze rol zeer belangrijk voor het slagen van een project: bij een verkeerde planning kunnen de kosten flink oplopen. Het is dus van belang dat je in deze functie goed weet wat van je verwacht wordt en je dit ook kunt vertalen naar de werkelijkheid.

Waarom Bowers?

Bowers is er voor jou! Samen vinden we voor jou de ideale baan. Uitdagend met de zekerheid van een vaste baan: dat vind je bij ons! Ben je bang om jarenlang hetzelfde, herhalende werk te doen? Niet bij ons! Samen zorgen we ervoor dat je komt te werken in een dynamische omgeving, van werkvoorbereiding tot uitvoering en op superyachts of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend uitdagende en aansprekende projecten.

Wil je groeien in een nieuwe functie? Dat doen we samen. Dankzij ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan en dankzij OPA (Ongelofelijke Persoonlijke Aandacht) helpen we je nóg beter te worden in wat je doet of dat te bereiken wat je wil. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien binnen functies die bij jou passen! Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit.

Overzicht vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.