Uitvoerder bouw

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar een baan waarin je nauwkeurig, doelgericht, stressbestendig én communicatief vaardig moet zijn? Dan is een functie als uitvoerder in de bouw wat voor jou! Je bent als uitvoerder in de bouw niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijks planning. Maar ook voor de inzet van materiaal en materieel, voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid. Bovendien ben je ook hét aanspreekpunt van iedereen die op de bouwplaats aanwezig is.

Je moet dus van goede huize komen voor je als uitvoerder in de bouw aan de slag kan. Een goede uitvoerder verliest nooit het grote geheel uit het oog, maar houdt zich ook bezig met kleine details en planningen. Een baan met een enorme verantwoordelijkheid en veel druk, maar ook een prachtige uitdaging!

Wat doe je als uitvoerder in de bouw?

Als uitvoerder ben je de leidinggevende én het aanspreekpunt op de bouw. Je krijgt te maken met interne en externe partijen. Omdat je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse planning en begroting, ben je de oren en ogen van de mensen op kantoor. Je stuurt bij waar nodig en zorgt ervoor dat wat op kantoor bedacht is, in de praktijk haalbaar is.

Geen dag als uitvoerder is hetzelfde, omdat je met onverwachte zaken en veranderende situaties te maken krijgt. Bovendien is deze rol belangrijk voor het slagen van een project: bij een verkeerde planning kunnen de kosten flink oplopen. Het is dus van belang dat je goed weet wat van je verwacht wordt en je dit ook vertaalt naar de werkelijkheid.

Waarom Bowers?

Samen vinden we voor jou de ideale baan, van werkvoorbereiding tot uitvoering en op superyachts of in duurzame woonwijken: we bieden je voortdurend uitdagende en aansprekende projecten.

Wil je groeien in een nieuwe functie? Dat doen we samen. Dankzij ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan en OPA (Ongelofelijke Persoonlijke Aandacht) helpen we je nóg beter te worden in wat je doet of dat te bereiken wat je wil. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien binnen functies die bij jou passen! Hebben we je interesse gewerkt? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien of er wat voor jou tussen zit.

Solliciteer direct of bel ons voor vragen. Bowers is er voor jou!

Overzicht vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.