Werkvoorbereider nieuwbouw vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar een baan als werkvoorbereider in de nieuwbouw? Neem dan even de tijd om naar onze onderstaande werkvoorbereider nieuwbouw vacatures te bekijken. Wij helpen jou echt verder aan een leuke baan die volledig bij je past!

De bouwsector zit in de lift in Nederland en jij kunt hiervan profiteren, mits je wel de juiste keuzes maakt. Je wilt immers niet alleen een baan met toekomst, maar ook een baan waarin je je prettig voelt en jezelf optimaal kunt ontplooien. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Jouw baan als werkvoorbereider nieuwbouw

Als je kiest voor een baan als werkvoorbereider nieuwbouw, kies je voor een baan waarin je verantwoordelijkheid en uitdaging uitstekend met elkaar kunt combineren. Jij zorgt er samen met je collega’s voor, dat een bouwproject op rolletjes verloopt. Jij maakt immers beslissingen die van groot belang zijn bij de bouw van een nieuwbouwproject.  

Wat doen werkvoorbereiders in de nieuwbouw?

Ken je de uitdrukking: een goed begin is het halve werk? Als er één gezegde op deze baan slaat, is deze het wel. Werkvoorbereiders in de nieuwbouw hebben een belangrijke rol in alle voorbereidende taken, voordat een nieuwbouwproject daadwerkelijk van start gaat. Voordat de bouwplaats in gebruik wordt genomen, wachten er nog zeer veel voorbereidende organisatie- en regel werkzaamheden die samen één grote uitdaging zullen vormen. Alle neuzen moeten immers dezelfde kant op staan als het project start. Denk onder andere aan de volgende zaken die in het voortraject een rol spelen:

  • De werkplanning;
  • De laatste controle van de tekeningen;
  • De controle of al het materiaal voorhanden is.

Daarmee ben je er echter nog niet! Ook tijdens de bouw heb je een belangrijke rol in het project, want je zult moeten bewaken of alles loopt zoals jij hebt gepland. Als dit niet het geval is, moet je ingrijpen en bijsturen.

Ieder bouwproject is uniek en bij iedere andere opdracht zul jij weer andere skills moeten aanspreken: van organisatietalent tot pragmatisme en van bouwkundig inzicht tot analytisch vermogen. Daarnaast moet je zowel zelfstandig kunnen werken als in een team kunnen functioneren. Durf jij de uitdaging aan? Kijk dan zeker naar de vacatures hieronder!

Waarom jij de vacatures van Bowers moet kiezen

Bowers biedt de een baan die volledig geschikt voor jou is. Bij ons staan de werknemers op de eerste plaats en met een persoonlijke benadering doen we er alles voor om de baan te vinden die echt bij je past. Maak kennis met onze OPA! OPA staat voor Ongelooflijk Persoonlijke Aandacht verzorgd door onze meest ervaren medewerker.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

  • Uitdagend werk;
  • De zekerheid van een vaste baan;
  • Een (persoonlijk ontwikkelings)plan voor de toekomst;

Werkvoorbereider nieuwbouw vacatures

Heb jij interesse in werkvoorbereider nieuwbouw vacatures? Kijk dan snel hieronder en maak een afspraak om te ontdekken of we bij elkaar passen. Vind je hier niet direct de baan die bij je past? Geen probleem. Onze vacature lijst wordt dagelijks ververst. Daarnaast is het goed om te weten dat we altijd op zoek zijn naar de beste mensen. Schroom niet en stuur ons gerust een open sollicitatie. We horen graag van je!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 2 van 2