Bouw vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Wil je werken in de bouw? Neem dan een kijkje bij onze bouw vacatures en klik op de button!

Vakgebied: de bouw

Bouw is een vrij breed begrip, maar simpel gezegd zoek je vacatures in een bedrijfstak of sector die zich bezighoudt met het produceren van bouwwerken. Dan hebben we het niet alleen over woningen en bedrijfspanden, maar ook civiele techniek en infrastructuur.  Bouw vacatures zijn zeer divers dus. Het verschil tussen bouwkunde en bouw is dat bouwkunde de wetenschappenlijke studie is die zich bezig houdt met de bouw, zoals we hierboven hebben uitgelegd.

Werken in de bouw

Je houdt je als professional in de bouw bezig met het produceren van woningen, kantoren, wegenbouw en bedrijfsgebouwen. Kort gezegd ben je in de bouw bezig met het bereikbaar maken en het vormgeven van onze leefomgeving. Een belangrijke taak dus! Binnen de bouwsector hou je je niet alleen bezig met vaste bouwwerken zoals woningen en kantoren, maar ook infra(structuur), zoals omliggende (water)wegen, en civiele techniek. Vakmensen in de bouw worden zowel ingezet bij nieuwbouwprojecten als bij reparatie van bestaande gebouwen. Lees hier over de bouw CAO.

Wie werken er in de bouw?

In de bouw wordt gewerkt van idee tot aan oplevering. Dat wil zeggen dat je in deze sector werkzaam kan zijn in alle delen van de bouwketen. Je komt in de bouw dan ook allerlei verschillende mensen tegen. Zo kun je denken aan planners, tekenaars, projectmanagers, timmerlui, metselaars en uitvoerders. Organiseer of plan je graag? Werk je het liefst buiten? Ben je graag met je handen bezig? In de bouw kan het allemaal!

Bouw vacatures

Momenteel is er in de bouw veel vraag naar vakmensen. Onder meer door de economie en een groot aantal mensen dat met pensioen gaat lijkt het erop dat de vraag naar personeel voorlopig nog wel blijft, het aantal bouw vacatures blijft groeien. Onder meer het SBB (Stichting Beroepsonderwijs-Bedrijfsleven) geeft aan dat de kans op werk in deze sector goed is. Een mooie kans dus om jouw ideale vacature in de bouw te vinden.

Werken met Bowers?

  • Je beschikt over specialisatie op mbo- of hbo-niveau op het gebied van bouw, infrastructuur en civiele techniek
  • Je houdt van uitdagingen
  • Je graag kiest voor afwisseling, maar dan wél met de zekerheid van een vaste baan

Dan wordt het tijd om te ontdekken of we bij elkaar passen! Bekijk hieronder de bouw vacatures!

 Stuur een open sollicitatie    Neem contact op

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 91