Over Bowers

Bouwen met jou. Zoek je een afwisselende baan in de bouw, infrastructuur en civiele techniek? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin je volkomen tot je recht komt? Voel je iets voor de uitdaging van afwisselende projecten, met de voordelen van een vaste baan? Ben je gemotiveerd en wil je bouwen aan je toekomst? Dan is Bowers op zoek naar jou!

Bouwen met toewijding. Je zoekt natuurlijk een project dat bij je past. Dat komt goed uit. Met onze technische achtergrond weten we wat er speelt in jouw vakgebied. En zoals wij van jou willen weten wat je wensen en verwachtingen zijn, praten we ook uitgebreid met je potentiële opdrachtgevers. Zo kunnen we goed inschatten bij welk project jij je thuis zult voelen.

Bouwen aan professionaliteit. Bowers streeft naar ‘de juiste man op de juiste plaats’. Wij vinden persoonlijk contact met onze medewerkers heel belangrijk. Bij je eerste project krijg je daarom meteen een vast contactpersoon die je intensief blijft begeleiden en adviseren en waar je altijd met vragen terecht kunt.

Bouwen aan ontwikkeling. Bowers zoekt gemotiveerde mensen met een opleiding op vmbo- mbo- of hbo-niveau. Als we je eenmaal hebben gevonden, halen we graag het beste in je naar boven en helpen we je om te groeien en je te ontwikkelen. Wij stimuleren mensen die vanuit de uitvoering willen overstappen naar een kantoorfunctie, of andersom. Wil je doorleren? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Bouwen met persoonlijkheid. Betrouwbaarheid en integriteit vinden we bij Bowers erg belangrijk. Wij hechten veel waarde aan nette omgangsvormen, een representatief voorkomen, een professionele instelling, doorzettingsvermogen, gedrevenheid en vakkennis. Een stevig lijstje, dat beseffen we. Als professional mag jij dit natuurlijk ook van ons verwachten.

Bouwen met plezier. Wij beschikken over een netwerk van opdrachtgevers met boeiende en afwisselende kwaliteitsprojecten in de bouw, infrastructuur en civiele techniek. Bij Bowers ben je dus verzekerd van de leukste en beste projecten. Bekijk de actuele vacatures op onze site en overtuig jezelf.

Bouwen met vertrouwen. Bowers staat voor kwaliteit en professionaliteit. Wij selecteren onze projecten en medewerkers met zorg. Zowel op de werkvloer als daarbuiten doet Bowers er alles aan om jouw veiligheid te garanderen. Afspraken leggen we schriftelijk vast, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. En ook als je graag de zekerheid hebt van een vast dienstverband, zit je bij ons goed.

Bouwen doe je samen. Hebben Bowers en onze projecten jouw belangstelling gewekt? Heb je een vacature gezien die je aanspreekt? Wil je weten welke interessante projecten wij nog meer kunnen bieden? Of heb je andere vragen? Bel ons, stuur een e-mail of vul direct het sollicitatieformulier in.

Contact opnemen     Doe een open sollicitatie

Heb je interesse in projecten in de elektrotechniek, installatietechniek, machinebouw en metaal neem dan contact op met ons zusterbedrijf JACkLING engineering.