Sorry dat we zo medewerkersgericht zijn.

Waarom we talent binnen de bouw, infrastructuur en civiele techniek op een andere manier inzetten

Sorry klant, maar bij Bowers zetten we specialisten en vakmensen net even anders in. Bij ons staat namelijk niet de opdrachtgever, maar de medewerker centraal.

We geloven in aandacht voor onze medewerkers. We luisteren naar hun wensen en begeleiden ze in hun carrière, ontwikkeling en groei. Door evaluatie, advies en persoonlijke begeleiding halen we het beste in ze naar boven. Gezamenlijk kiezen we een pad en de bijbehorende projecten.

En dat pakt voor iedereen fantastisch uit.
Medewerkers die het werk leuk vinden, zijn gemotiveerder, werken harder en werken beter.

Het werk bij de personen
We geloven niet in dezelfde mensen tegen hetzelfde salaris een andere functie geven, die ze misschien minder ligt. Wij denken mee met onze medewerkers en zijn voortdurend met ze in gesprek. Daardoor weten we precies wat ze goed ligt, wat ze willen doen, wat ze aan (bij)scholing nodig hebben en waar ze naartoe willen in hun carrière.
Juist door het werk bij de persoon te zoeken, in plaats van de persoon bij het werk, zijn onze medewerkers bij jou precies op de juiste plek. En gaan ze graag de uitdaging aan die je biedt.

Dus onze sorry hierboven aan de pagina? Die is stiekem een beetje betrekkelijk.

Onze techneuten hebben:

  • Mbo- of hbo-niveau
  • Inhoudelijke vakkennis
  • Een professionele werkhouding en uitstraling
  • Persoonlijke begeleiding en advies van onze kant
  • Zin in de uitdaging

Toegewijd aan onze vakgebieden
De bouw, infrastructuur en civiele techniek: het zijn vakgebieden die we kunnen dromen. We kennen de ontwikkelingen, de vraagstukken en de veranderende markt. De behoefte aan zekerheid en stabiliteit, juist nu de crisisjaren achter de rug zijn.

Vaste projectmanager
Bij Bowers heb je direct contact met een vaste projectmanager. Die begeleidt de projecten en zorgt voor continuïteit en kwaliteit. Door onze goede samenwerking met hogere scholen en kwalitatieve opleiders bieden we bovendien volop mogelijkheden voor groei en specialisatie. Altijd in samenspraak.

Bowers is betrouwbaar
Onze medewerkers zijn niet de eerste de besten - en wij ook niet.
Bowers maakt onderdeel uit van de gezonde en groeiende onderneming N-GeeYou. Dat startte in 2000 met ingenieursbureau JACkLING en breidde volgens dezelfde kwaliteitsnormen uit met zusterbedrijven Bowers en Hartd. In welke technische en bouwkundige branche je ook opereert: N-GeeYou biedt precies de juiste partner.

Dat zie je terug in onze richtlijnen en waardering. Want bij Bowers:

  • Leggen we alle afspraken schriftelijk vast. Wel zo handig: zo komt niemand voor verrassingen te staan.
  • Zijn we VCU/ NEN 4400 gecertificeerd.
  • Doen we er alles aan om de veiligheid van medewerkers en opdrachtgevers te garanderen.
  • Zijn we een sterke financiële partner. Met onze holding hebben al jarenlang de hoogst haalbare beoordeling ‘zeer goede kredietwaardigheid’ van Creditsafe.
  • Krijgen we van ruim 90% van onze medewerkers een 8, 9 of 10. En doen we er alles aan om die score nog hoger te krijgen.

Denken vanuit de medewerker die bij jou de volgende uitdaging vindt en wil aangaan. Dát is het voordeel van werken met Bowers.


Interesse in samenwerken? Neem dan contact met ons op.