Onze mensen aan het woord

Benieuwd naar hoe het nu echt is om te werken voor Bowers? Lees hier de ervaringen en beoordelingen van enkelen van onze mensen.

AbdoAbdo - Projectcoördinator

"Dankzij Bowers heb ik nu mijn droombaan. Ook zijn ze altijd bereikbaar en bereid om te helpen wanneer nodig. Ze zijn duidelijk en snel."

erwin_Erwin - Allround timmerman 

"Wat mij direct opviel was de goede en relaxte sfeer. Het contact met mijn projectmanager bevalt erg goed. Verder bieden ze mij de zekerheid van een vaste baan en hebben ze snel alternatieve projecten wanneer een project ophoudt. Ook heb ik via Bowers een aantal certificeringen kunnen behalen."

GerardGerard - Monteur Gas

"Bowers is een prima werkgever. Ze regelen alles voor je en behandelen me goed. De bedrijfsstructuur is goed op orde."

AmeAme - Vakman GWW

"Fijn bedrijf om voor te werken. Alles wordt op tijd geregeld, een simpel belletje en alles wordt opgepakt. Financieel zeer goed, er wordt altijd volledig en op tijd betaald."

LindaLinda - Sr. werkvoorbereider nieuwbouw

"Bowers en ik werken al lang en prettig samen. Ze laten mij werken aan mooie projecten. Verder zijn ze goed georganiseerd en professioneel. Wat ik vooral fijn vind is de goede communicatie."

OmarOmar - Timmerman renovatie & onderhoud

"Bowers heeft mij het werk kunnen geven wat ik wilde. Ze hebben gezorgd dat ik mijn ontbrekende certificeringen heb kunnen behalen. Mijn projectmanager snapte mij gelijk."