Onze mensen aan het woord

Benieuwd naar hoe het nu echt is om te werken voor Bowers? Lees hier de ervaringen en beoordelingen van enkelen van onze mensen.

ErwinErwin - Allround timmerman 

"Wat mij direct opviel bij Bowers was de goede en relaxte sfeer. Ook het contact met mijn projectmanager bevalt erg goed. Verder kunnen ze mij de zekerheid van een vaste baan bieden en hebben ze snel alternatieve projecten wanneer een project ophoudt. Ook heb ik via Bowers een aantal certificeringen kunnen behalen. Al met al ben ik zeer tevreden."

GerardGerard - Monteur Gas

"Bowers is een prima werkgever. Ze regelen alles voor je en behandelen me goed. De bedrijfsstructuur is goed op orde."

LindaLinda - Sr. werkvoorbereider nieuwbouw

"Bowers en ik werken al lang en prettig samen. Ze laten mij werken aan mooie projecten. Verder zijn ze goed georganiseerd en professioneel. Wat ik vooral fijn vind is de goede communicatie."

ToineToine - Kraanmachinist

"Ik werk al lang heel prettig bij Bowers, ik mag aan mooie afwisselende projecten werken. Tijdens mijn dienstverband heb ik verschillende trainingen en cursussen mogen doen om mijzelf te ontwikkelen waaronder: rijbewijs BE en een communicatie training. Kortom Bowers is een fijne, maar vooral ook goede werkgever."

OmarOmar - Timmerman renovatie & onderhoud

"Bowers heeft mij het werk kunnen geven wat ik wilde. Ze hebben gezorgd dat ik mijn ontbrekende certificeringen heb kunnen behalen. Mijn projectmanager snapte mij gelijk."