Werken in de bouw, maar dan beter. Bij Bowers heel gewoon.

De gaafste projecten en opdrachten in de bouw, infrastructuur en civiele techniek, met de zekerheid van vast werk. Voor ons heel gewoon.

Je wilt het beste werk in de bouw. Werk met inhoud, toekomst en uitdaging. Werk waarin niemand om je heen kan. Waarin iedereen je talent ziet en waardeert. Waarin anderen je voorbeeld volgen. Werk dat zo goed bij je past, dat het als hobby gaat voelen.

Bowers is de werkgever die het mogelijk maakt.

Wij zijn de werkgever waarmee je wil werken. Want wie keihard werkt, verdient het om een werkgever te hebben die keihard voor hem werkt. Die tot het uiterste gaat voor je. Zo doen we dat bij Bowers:

Uitdagend werk
We bieden de mooiste projecten en uitdagingen in de bouw, civiele techniek en infrastructuur. Projecten met de modernste technieken, gericht op de toekomst.

We screenen de opdrachtgever, je veiligheid en natuurlijk het werk zelf. We toetsen alle aspecten en zorgen dat alles tot in de puntjes klopt. We leggen alle afspraken vast. En daarna? Dan gooien we het werk niet zomaar over de schutting. We kijken samen of het werk bij je past en hoe het bij je past. Je hebt en houdt altijd inspraak in je werkzaamheden.

De zekerheid van een vaste baan
Een woning bouwen met de modernste technieken is een ander proces dan een volledige duurzame woonwijk opzetten. Of de infrastructuur ervoor aanleggen. En meebouwen aan een superyacht? Dat kan zomaar een traject van 37 prachtige maanden zijn.

Sommige opdrachtgevers huren je graag los voor een klus in. Zo werken wij niet. Wij houden onze talenten en specialisten liever binnenboord, meegroeiend naar de volgende uitdaging. Daarom geniet je bij ons de zekerheid en de bijkomende voordelen van een vaste baan. Graag gedaan.

Een plan voor de toekomst
Het werk is slechts het begin. Met ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan stellen we samen een carrièrepad op, op basis van jouw wensen en voorkeuren. Welke ervaring of opleiding kan je gebruiken om nog beter te worden in wat je doet? Waar wil je over vijf jaar staan? Aan de hand van heldere afspraken vooraf, geven we je alle ruimte om te groeien.

Je krijgt een eigen contactpersoon die je begeleidt en adviseert. We veranderen met je mee, welke stap je ook wilt zetten. Van werkvoorbereider tot uitvoerder, van projectbasis tot parttime, van leeftijd tot levensstijl. Zelfs als je besluit zzp'er te worden, blijven we graag met je meedenken. Uniek in ons vak. Maar zo zijn we.

Alles voor tevredenheid
Hoe kunnen we het werk nóg beter maken voor je? Het is tijd om je voor stellen aan OPA Bowers. Letterlijk: een opa. Een steun- en toeverlaat, een ervaren rots in de branding die contact met je opneemt en vraagt hoe het werk nog net iets prettiger kan. Opa maakt maandelijks een top drie van de wensen van onze medewerkers - en dan gaan we met hem om tafel en verbeteren we onszelf op die punten. Zo verbeteren we ons dus op 3 x 12 = 36 punten per jaar. Voor jou.

En dat zien we terug. Ruim 90 procent van onze medewerkers beoordeelt ons met een 8, 9 of 10. Reken maar dat we daar trots op zijn. En dat we alles op alles zetten om voor de 100 procent te gaan. Ook wij blijven groeien.

Werken met Bowers?

Geïnteresseerd? Als:

  • Je beschikt over specialisatie op mbo- of hbo-niveau op het gebied van bouw, infrastructuur en civiele techniek,
  • Je houdt van uitdagingen,
  • Je graag kiest voor afwisseling, maar dan wél met de zekerheid van een vaste baan:

Dan wordt het tijd om te ontdekken of we bij elkaar passen!

Doorzoek onze vacatures    Stuur een open sollicitatie    Neem contact op